Wpis z mikrobloga

https://wykop.pl/wpis/83104633/samobojstwo-9-wrzesnia-zaplakany-po-tym-jak-nie-sz

#przegryw Ilekroć czytam wpisy o magiku i rady normictwa w stylu, przenieś się, zmień pracę, życie to nie bajka, zmień na takom jaka ci odpowiada itp

To mam wrażenie że życie większości npctów poelga tylko na nieustannym z--------u aż do ustąpenia wreszcie funkcji życiowych (oczywiście npct nawet o tym nie myśli dlatego nic mądrego do napisania zwykle nie ma).

I to bezsensownym po to by garstka 1 góra 2% żyła lepiej a jak dorwie ich jakaś choroba to żeby nie musieli wskakiwać pod koła tylko z kulutrą albo załatwią sobie pytwatną opiekę albo turystkę by wybrać odpowiedni kraj w któym dokonają eutanazji (kilka krajów z tym procesem jest, a ich liczba nieznacznie urosła). A reszta npctów jak coś sie nie podoba to zmień pracę, skocz,wyskocz,sznur a jak przyjdzie choroba to magik albo tak miało być (z tą chorbą, buksrmrut tak chciał, ablo taka karma czy kikolwiek inna bzdura, na popracie bredni które są pozbawione choćby marginalnej argumentacji.

Podbijanie kosmosu przy tak zacofanej cywilizacji to zobaczycie jak świnia niebo, i bardzo dobrze, jedyne miejsce gdzie historia życia jako całość powinna się zakończyć jest ta planeta i żadna inna.
Całe szczęście również że przeciwnikiem tzw. "rozwoju" są prawa fizyki, chemii i biologii. Które uniemożliwiają dalszy sensowny rozwój, to co obecnie widać to zwykłe dogrywanie, jak warzywo w szpitalu podłączone do maszyny aż ktoś jej nie odłączy.

#depresja

#antynatalizm #efilizm
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@superstarr: eutanazja w polaczkowo?

@Cadfael: szeroka gama wyboru antykoncepcji, w tym antykoncepcji poronnej do wybrou do koloru, następnie w pełni zalegalizowana aborcja i eutanazja, nie brzmią wcale tak źle w porównaniu do tego co oferują npcty z p0lski.

Do tego dodałbym bezwartunkowy scojal dla osób które zanichają procederu rozmnażania, świadomi bądź zadeklarują na piśmi (ci mniej świadomi).. Skoro z typowej pracy i tak zarbabia się tylko na podstawy
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Cadfael: Ma wszystko, nie do mnie kieruj swe pretensje, twoje pretensje ukierunkuj w tagu demografia gdzie npctom marzą się sztuczne macice i baby z przydziału w celu ratowania wydumanego państwa, kraju, gatunku, cywilizacji.

https://pl.wikipedia.org/wiki/O%C5%9B_czasu_dalekiej_przysz%C5%82o%C5%9Bci#Przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87_Ziemi,_Uk%C5%82adu_S%C5%82onecznego_i_Wszech%C5%9Bwiata

masz antykoncepcję. a co ma aborcja
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Cadfael: leć bojować z rozpłodowcoami a nie się do mnie przyklejasz dodatkowo wycinając co ci się podoba żeby stosować jakeiś "adpersonam"?, jak nie masz nawet nic ciekawego do napisania w temacie.

Ja surgeruję subtelne wygaśnięcie zbędnego życia minimum bólu 100% korzyści dla wszystkich zbędnych żyjątek na planecie tzw. ziemia.
  • Odpowiedz