Aktywne Wpisy
nowszyja +1364
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

LeonL +317

@mirko_anonim:
No to rodziców tez masz dobrych. Jak i siostrunie xDD
A jakbyś nie daj allahu na dłużej zachorował chwilowo na przykład, to co - całkiem z rodzinki cię usuną? xDDD
@razdwatrzy55: takie 2
@AidsFiesta: aż taki wpływ mają na ciebie baity z wykopu?
@Tyrande: No to nieźle jak z tego powodu wzięłaś ślub. Tylko pogratulować.
@Tyrande: Nie, nikt się nie przyczepi. Wiele ludzi mieszka na świecie dzieląc się kosztami utrzymania.
@Jonn: no ja zdaję sobie sprawę z tego. Przecież ja popieram całym sercem śluby 1 płciowe (ofc świeckie, kościelne mogą zostać heteroseksualne).
Ogólnie da się żyć bez ślubu, ale ślub ma swoje zalety.
@mirko_anonim: a mają za sobą podróż dookoła świata? Zastanów się czego sam chcesz zamiast dostosowywać się do kogoś, a potem jeszcze porównywać do innych.
Also jak będziesz tak wszystko rozpamiętywał, to zawsze będzie źle. Masz to co masz w tej chwili i zastanów się co
@Tyrande: A ja z kolei nie rozumiem idei świeckiego ślubu. Kościelne ok, bo skoro ludzie wierzą w bóstwo które ma ich złączyć to niech się w to bawią. Ale świeckie? Po co to? Bo chyba nie wierzycie w boga państwo które to samo zrobi tylko bez otoczki religijnej.
Kumpel z żoną spędził tu rok w Ameryce, tu rok w Australii, ślubik na Ibizie. No bajeczka, tylko, że coś nie grało... Szybko się ogarnął i teraz już ma nową żonę bombelka lvl2 i buduje chate
@rav2: no wypisałam dlaczego xD
Chociażby dla wspólnoty majątkowej (nie, ona nie służy tylko do tego, żeby żona zabrała Twój majątek po rozwodzie).
@rav2: Mistrz jesteś z tym tekstem (ʘ‿ʘ)
źródło: day
Pobierz@mirko_anonim: to za ile wy chcecie to mieszkanie kupić, lol. Przecież są nadal kredyty gdzie 10% wkładu wystarczy. W ponad milion celujecie? Jest też coś takiego jak rynek wtórny, gdzie większość wykończeń, a czasem i umeblowań wypada.
A co do reszty to widziały gały co brały chłopie. Z dnia na dzień taka
Jakby Twojej życiowej partnerce coś się stało i potrzebowała zabiegu za np 25k a tej kasy by nie miała przy sobie to spróbuj jej zapłacić za zabieg, tak, żeby nie płacić podatku od darowzny etc.