Aktywne Wpisy

auto_reply +37
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +298
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

Kiedyś używałem XTB, ale brak 2FA mnie skutecznie zniechęcił (czy wprowadzili już może?)
Znajomy polecał mi Interaktive Brokers. Jakieś opinie na temat tej platformy?
Którą polecicie jako najbezpieczniejszą (niekoniecznie najtańsza) do inwestowania w USD?
#gielda #inwestycje
@HAMSKLOSS89: kiedy ja odchodziłem z XTB to nawet pytałem supportu czy jest taka opcja i ja jej po prostu nie mogę znaleźć, ale potwierdzili mi że "jeszcze nie ma"
https://www.sii.org.pl/17537/analizy/newsroom/xtb-wprowadza-2fa-nareszcie.html
Niedawno dodali możliwość używania 2FA z pomogą aplikacji jak Google Authenticator.
Nie wiem czy już czy niedługo ma wejść obowiązkowe 2FA.
- jak chcesz używać głównie na telefonie, to będziesz się irytować. Żeby wykonać wpłatę trzeba robić takie zlecenia informujące o tym, że planujesz wpłacić kasę. Do tego, za każdym razem, jak przełączasz się między apkami w telefonie, to będziesz się musiał zalogować. Więc jeśli dojdziesz do strony z danymi do przelewu, skopiujesz nr, przejdziesz do apki bankowej, i