Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +79
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Jak sobie pomyślę że są ludzie którzy myśleli że home office będzie już na zawsze i kupili na kredyt dom 100km od wojewódzkiego to robi mi się zimno XD
#pracait #programowanie #praca #korposwiat #programista15k
#pracait #programowanie #praca #korposwiat #programista15k

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

A chwile po tym trump wyskakuje z postem, ze ukraina moze odbic wszystkie ziemie z rak rosji ze rosja to papierowy tygrys.
Nie wyobrazam sobie jaka sraczne teraz musza miec w moskwie xDDDD
#ukraina #heheszki #polityka #rosja #trump #usa
źródło: G1jpMNoXYAAIh7y
PobierzW polityce trampka dominują dalej te same kierunki.
1. Europa jest odpowiedzialna za konflikt i to ona będzie wina za przegraną. To, że pozornie popiera Ukrainę może oznaczać z jeden strony, że rzeczywiście upadek Rosji jest bliski i lepiej stanąć zawczasu po stronie wygranej ale może też oznacza, że obrona
To teraz pobawmy się w copium trochę, bo czemu nie :). Trump faktycznie dostał
źródło: images
Pobierz@Yahoo_: zgadzam się, że ten scenariusz również jest możliwy i nawet go częściowo zarysowałem na samym początku (rzeczywiście upadek Rosji jest bliski i lepiej stanąć zawczasu po stronie wygranej) i osobiście bardzo mi się podoba bo dla Polski może być najkorzystniejszym scenariuszem (nie znaczy, że dobrym). Rosja nawet gdy by dziś skończyła wojnę (nie ważne czy bardziej wygraną czy bardziej przegraną), to procesu zachodzące globalnie w wielu miejscach