Wpis z mikrobloga

@marcin-alfapvp: Idź Marcin po pomoc gdzieś, bo też już nie mogę tego czytać. Któregoś dnia przestaniesz coś tu wrzucać i się będziemy zastanawiać czy się przekręciłeś od jakiegoś mixa czy Cię w pokoju bez klamek zamknęli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@wunderkapsznik: Też się dzisiaj zastanawiałem. Dziwi mnie tylko ta zielona kropka, raz jest raz jej nie ma. Może szpital, psychiatryk, ośrodek zamknięty (oby tylko!). Telefon chyba można mieć. A jak wszystko już zeszło, to i nawet się nie chce nic pisać.
  • Odpowiedz
@Adorator z autopsji wiem, że w większości psychuszek posiadanie telefonu jest dozwolone w określonych godzinach - może ma odpalony wykop w tle. Na detoksie też można było mieć telefon na tych samych zasadach, ale nie mam pewności co do ośrodków, bo one już są bardzo różnorodne w kontekście zasad.
Nie wiem, ilu chłopaków z tagu już straciliście, ale trzymam kciuki, żeby on nie był kolejnym z nich.
  • Odpowiedz
@wunderkapsznik: No bo tak myślę, że jakby, odpukać najgorszą możliwość, stało się to właśnie w pokoju (mieszka z babcią w mieszkaniu), wykop był odpalony akurat, to by się na pewno ktoś zainteresował, co on tam przeglądał, stąd ta kropka zielona jak była wcześniej. Ale potem by znikła, komputer telefon zabrałaby policja. A ona większość czasu jest, czyli rzeczywiście odpalony wykop w tle. Dużo czasu już minęło. Nie wiem, jak to
  • Odpowiedz