Aktywne Wpisy

Piter1489 +407
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz
kaczoor +189
źródło: temp_file3894560270093818920
Pobierz

Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
źródło: temp_file505567301474578176
PobierzInny przykład, akurat ostatnio spotkałem. Znak STOP i sygnalizacja. Czy na zielonym miałem się zatrzymać? No nie...
A stop był tam gdy sygnalizacji jeszcze nie było, zostawili go i słusznie bo sygnalizacja zawsze może się zepsuć.
https://wykop.pl/wpis/83203251/po-krotkim-szukaniu-znalazlem-oryginalne-zdjecie-z
Pomijając waszą znajomość prawa:
Znalazłem też na google maps wspomniane skrzyżowanie - 52°07'49.5"N 21°04'40.2"E
(Warszawa - skrzyżowanie ulic Relaksowa i Michała Rosnowskiego.
Przyglądając się zdjęciu można dojść do wniosku, że zostało ono spreparowane przez AI - znaki
źródło: obraz
PobierzEdit: Nie miałem racji.
@radziuxd: Podobno użytkownicy tego portalu nie dadzą sobie wcisnąć kitu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zawsze to wychodzi i większość z plusujących tutaj zostanie w błędzie. Ale nie myli się ten, co nic nie robi, więc nie ma co mieć do nich żalu
@pasta_alla_carbonara: mam prawko od 20 lat, ale też mi utkwiło w głowie, że sygnalizacja świetlna (na skrzyżowaniu of kors) ma priorytet nad znakami. Ten fragment o znakach pierwszeństwa gdzieś tez mi uknął i gdyby ktoś mnie zapytał, to bym pewnie tez tak ogólnikowo odpowiedział, bo zapomniałem najzwyczajniej.
A
To w Twoim interesie jest po prostu znać zasady. Po to, żeby nie dostać mandatu, jeśli kiedyś przyjdzie Ci do głowy wjechać
@Wredna_pomarancza:
Ba, podobno myślenie logiczne to domena męska, więc nie wiem czemu nie przyszło Wam do głowy, że gdyby na skrzyżowaniu nie dzIałały żadne znaki, to byłby dopiero absurd i fikołek, bo począwszy