Aktywne Wpisy

ja nie rozumiem ludzi w it kompletnie, na co wy p------------e ten hajs?
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k

Mega_Smieszek +311
źródło: temp_file1575882272231052350
Pobierz

Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
źródło: temp_file505567301474578176
Pobierznie ma nic skomplikowanego, to wiedza powszechna, ale wcześniej ktoś np. że dotyczy tylko znaków pierwszeństwa, potem że jednak nie i wywiązała się dyskusja o szczegółach jak kto jeździ. Natomiast mój "wywód" był ogólnie o
Ja też próbuję pozbyć się jednego znaku z okolicy, z marnym skutkiem. Temat rzeka.
Sytuację opa znam jeszcze z innego miejsca. Tam był krótki remont i zakazem znaku zabronili skrętu przy sygnalizatorze kierunkowym w lewo. No cóż, w idealnym świecie oznaczone byłoby estetyczniej i czytelniej, ale to nie znaczy, że znak tam
nie oznacza też, że jest dobra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że to screen z tiktoka, ale wydaje mi się, ze jest to skrzyżowanie Relaksowej z Rosnowskiego w Warszawie i tam normalnie jest tabliczka z dopiskiem, że nie dotyczy samochodów osobowych i jednośladów.
Ale samo pytanie (jeśli nie ma tam tabliczki) faktycznie ciekawe.
źródło: 2025-09-24_13h49_10
Pobierz