Wpis z mikrobloga

✨️ Jak podrywać w klubie, nie tańcząc?
Problem ktory mysle, ze dotyka wiekszosci z nas, chcacych kogos poznac na miescie bo apki typu tinder juz dawno nie dzialaja.

Jak podrywac w miejscach takich jak klub (samemu) ale nie lubiac ani nie umiejac tanczyc? Wiem, ze jednym z nich jest wychodzenie na papierosa, problem w tym ze nie palę. Stanie przy barze z piwem jest raczej malo skuteczne. Powiecie pewnie zeby olac kluby ale to moze byc dowolne miejsce typu lezaki przy forum w Krakowie, schodki na bulwarach w Warszawie czy 100cznia w Gdansku. Lubie sobie pojsc w weekend piwko strzelic tylko fajnie jakby do tego bylo tez towarzystwo. W takie zagadywanie do randomowych lasek raczej dobry nie jestem bo nie mam „bajery” ale szukam wartosciowej dziewczyny ktorej by to nie przeszkadzalo. Rozmawiac zwyczajnie potrafie jak juz mam okazje.

#tinder #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Opie, czas zwalić qńja.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Z tańcem jest taki plus że dowolną partnerkę można obejrzeć ocznie i "ręcznie" z całkiem bliska. Jednocześnie jest powód do nawiązania rozmowy, zawsze może się coś ukleić więcej.
Powiesz "nie umiem tańczyć", też nie umiałem. Z tego powodu poszedłem na kurs tańca, skończyłem dwa stopnie i zatańczenie tanga na weselu nie sprawiało mi problemu. Idź na kurs, nie dość że poznacz podstawowe kroki, podstawowe tańce to zdobędziesz poczucie śmiałości.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @matti-nn to gdzie wg Ciebie powinienem szukac?
@wiskoler-double nie interesuja mnie szkoly tanca, taniec sam w sobie tez
@czarnoibialo ja szukam wartosciowych kobiet, ktore nie patrza na wyglad, sam nie patrze. Jestem takie 4-5/10 ale ja nie szukam idealu, moze byc na moim poziomie urody a nawet ponizej o ile jest szczupla (ja jestem).

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
delikatny-sojusznik-94: Jak będziesz specjalnie szukał to nie znajdziesz. To co napisałeś dobitnie świadczy o tym, jaką desperacją będzie walić na kilometr.

Dopóki tego nie rozwiążesz zapomnij o wszelkich radach typu ścianka wymagająca partnera do asekuracji, ogłaszanie się na grupach górskich że masz miejsca w aucie na wypad pieszy / rowerowy, czy spływy kajakowe.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz