Wpis z mikrobloga

@Afrobiker: @fantazm Mam zupełnie w dupie, co stanie się z moimi resztkami po śmierci; byle z mojego zniknięcia w miarę bezboleśnie wygrzebali się najbliżsi, zwłaszcza dzieci; jeśli im to pomoże sobie poradzić, to mogą w ogóle nie przychodzić na mój grób. Może nie być żadnego grobu. Jestem mocno z daleka z kościołem, mąż ma na kościół wywalone, ale jakbym przypadkiem zmarła przed moimi rodzicami, to wolę, żeby pogrzeb był
  • Odpowiedz
@Afrobiker Tym w wywiadach często mówił, że najbardziej kocha swoje pieski. Jak widać, psy średnio sprawdzają się w dbaniu o pamięć o swoim właścicielu. Życie bez dzieci właśnie tak się kończy. Można stosować wyparcie i twierdzić, że to jest okej, ale nie jest. Niezależnie od tego, czego w życiu dokonamy i jak popularni będziemy, bez kolejnych pokoleń, które mogły doświadczyć naszej realnej obecności i miłości, totalnie nic nie znaczymy.
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: jakie to ma znaczenie xD przecież i tak nie zyje. Ja też miałbym w dupie czy ktoś po śmierci by o mnie pamiętał. Nawet wolałbym, zeby nikt nie pamiętał i nikt tego nie przeżywał. Ważne czy jest sie szczęśliwym w życiu, a może miał tak, ze był szczęśliwy z pieskami i w drogę miał performance pogrzebowy
  • Odpowiedz
@nawet wolałbym, zeby nikt nie pamiętał i nikt tego nie przeżywał.

@KoperTheDestroyer o tym, co się woli, to można się wypowiadać, jak po pierwsze, groźba staje się realna, a po drugie, pewnych decyzji z przeszłości nie da się już odwrócić. Hipotetyzowanie w wieku 20-30 lat jest tu totalnie bez wartości.
  • Odpowiedz
Dlaczego smutne? Ty znasz go tylko z ekranu, moze prywatnie byl najgorsza k---a dla rodziny wiec adekwatnie dbaja o jego grob.

@ExtraPensja: ale polacki wysryw... Musiałeś przemycić te chore projekcje na bazie własnych doświadczeń, bo inaczej byś się udusił...

Facet zmarł w 2024, żona zmarła mu w 2023 i nie mieli dzieci. Najbliższa rodzina dawno nie żyje. Kto ma się zajmować jego grobem?
  • Odpowiedz
był bo nasza scena aktorska nie jest szeroka

@Afrobiker: absurd. Tym nawet nie był głównie aktorem. Znany jest z dwóch filmów, choć ról miał więcej, z tego jeden jest dużo słabszy niż pierwszy.
  • Odpowiedz
  • 1
@slapdash oglądałeś "rozmowy przy wycinaniu lasu" jest na YT. Jeśli nie to obejrzyj i wrócimy do dyskusji bo jest spora różnica między: ja widziałem dwa jego filmy a jest znany z dwóch filmów. O sztukach teatralnych to nawet nie wspominam. Nagród i wyróżnień nie dawali mu za poglądy polityczne jak teraz to się robi a za dorobek ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz