Wpis z mikrobloga

dobrze że coraz więcej osób widzi i głośno mówi o tym czym naprawdę stał się ten kanał

@splinter96: Ostatnio mówiło się o tym, że Kanał Zero chce dostać koncesję na bycie normalną telewizją, więcej może tutaj jest cały pies pogrzebany.
  • Odpowiedz
@splinter96: Widzowie kanału zero sobie myślą "Beka z tych dzbanów co oglądają TV tam tylko propaganda" oni tego nie widzą, że zamienili jedną propagandę na drugą taką, która im się bardziej podoba.
  • Odpowiedz
@michalxd21 +18
No zero zdziwienia że K0 częściowo skręca w jedną stronę. Już po pierwszym materiale którym był wywiad z urzędującym prezydentem, zaczęli się zlatywać silni razem i lecieć z narracją że kanał pisowski (co z tego że miał w składzie tych wszystkich Mullerów, Matczaków czy Raczków), cały czas kręcąc
  • Odpowiedz
@splinter96: Ja się niedawno spotkałem z małżeństwem, oboje po studiach, wydawałoby się że mają coś w głowie... i mnie przekonywali mnie że bardzo lubią oglądać kanał ziobro dlatego bo jest, cytuję - "obiektywny". Że zawsze pokazują rację obu stron i pozwalają samemu sobie wyrobić zdanie.
  • Odpowiedz
@thewhitestar: ja też oglądałam kanał zero ze względu na obiektywizm, no ale ciężko jest przedstawić prywatne opinie na temat problemów w opiece zdrowotnej.
  • Odpowiedz
@splinter96: Praktycznie nie oglądam Kanału Zero(bo Stanowskiego już od czasów Weszło uważam za manipulatora dla mało rozgarniętych sebusiów), ale z jakiegoś powodu YT zasugerował mi ten materiał z tweeta: https://www.youtube.com/watch?v=XyPKwrnMKPM i powiem tak: aż takiego fanatyzmu w komentarzach się nie spodziewałem. Zero sprostowania oczywistej nieprawdy z materiału dziennikarki, która karierę zrobiła oczywiście w TVP za czasów Kurskiego... Krzysiu wychodował sobie stado baranów i teraz ich będzie strzygł
TibetanPlato - @splinter96: Praktycznie nie oglądam Kanału Zero(bo Stanowskiego już o...
  • Odpowiedz
@splinter96: Zero obiektywizmu - na początku jeszcze się nieudacznie kamuflowali, a teraz na całego robią pisiorom gałe po same kukle. Jak na początku lubiłem tak nie oglądam tego szajsu i zakolaka z nadmuchanym pierdami, ego.
  • Odpowiedz
@Basiura89: ja tylko Ci mówię kim jest, bo kiedyś trochę mi się przewijał na YT. Wiem też kim jest Andres Brevik i wcale nie oznacza to, że kieruję się jego postulatami.
  • Odpowiedz