Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: klasyk: nie powiem, gdy dołączę do ugrupowania silnych i niezależnych bojowek lewackich, ale będą sygnały ( ͡° ͜ʖ ͡°)

mało jest kobiet którym pasują krótkie włosy

@szyderczy_szczur: zależy od definicji krótkich. Krótkie do ramion lub do linii brody mogą być ok, ale nie tak jak na foto xD
  • Odpowiedz
nie widziałam żadnej kobiety, która by wyglądała lepiej w krótkich włosach niż w długich. Żadnej.

@WielkiNos: a na profilowym masz krótkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@WielkiNos:
Ja nie wiem czy to takie trudne dla niektórych do pojęcia -> ładne kobiety noszą długie włosy xD. I myślę, że 90% mężczyzn się z taką tezą zgodzi.
Jak ktoś przytacza przykłady ładnych kobiet z krótkimi włosami, to te kobiety są po prostu tak ładne, że mogą sobie nosić co chcą.
  • Odpowiedz
nie widziałam żadnej kobiety, która by wyglądała lepiej w krótkich włosach niż w długich. Żadnej.

@WielkiNos: Bo mało widziałeś. Np zobacz sobie aktorki, Annette Bening lub Winone Ryder w długich i krótkich.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: wytłumaczy mi ktoś czemu baby są takie zakłamane, że nawet w tak oczywistym przypadku będą pisać kłamstwa typu "super wyglądasz! o wiele lepiej!" itp. ? Ja tego nie czaję. W drugą stronę to nie działa, np. jak chłop na grupkę o tatuażach wrzuca jakieś bohomazy to go chłopy jadą jak burą sukę, nikt nie musi mu wciskać kitu "tobie się podoba i to jest najważniejsze"
  • Odpowiedz