Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: ale wiesz, że zrobinie zajebistej fryzury jak sie ma długie trwa w c--j dłużej? i różowy sobie tak wystylizuje od wielkiegu dzwonu? krótkie włosy możesz łatwiej ogarnąć i zrobić fajną fryzure szybciej i częściej.
  • Odpowiedz
@liga: no trwa dłużej, ale o ile lepszy jest efekt. A jak różowa akurat nie ma czasu robić fryzury to niech sobie zepnie w cebule, w kucyk albo w kitke. Wszystko będzie lepsze niż opitolić się na krótko w imię wygody
  • Odpowiedz
@Jacv: wyżej własnie pisałem, że na studiach i po studiach byłem największym haterem krótkich włosów. do czasu jak moja różowa zrobiła sobie krótkie włosy, zakochałem się na nowo i zabroniłem jej zapuszczać ()
  • Odpowiedz
@WielkiNos Ja tu przewagi na korzyść długich włosów nie widzę. Twarz ma piękną na obu zdjęciach, ale jak dla mnie w długich jest piękna tak "zwyczajnie", od linijki - jak dziesiątki dziewczyn na konkursach miss, a krótkie dodają jej wyjątkowości i czynią bardziej interesującą.
  • Odpowiedz
@Bravado W długich wyglądała by jeszcze lepiej lub przynajmniej młodziej.
Ale ma taki image jaki idealnie pasuje do postaci, które gra.
  • Odpowiedz
@Bravado: akurat dałeś bardzo zły przykład, Robi Wright ma dość kwadratowo-chłopską szczękę i długie włosy podkreślają jej kobiecość. W krótkich wygląda jak w-------y trans co chce rozmawiać z kierownikiem

niestety, ale musze się zgodzić z @WielkiNos - każda kobieta wygląda lepiej w dłuższych i długich włosach

Jak ktoś lubi dziewczyny we fryzurze na "chłopczyce" to mam dla niego złą wiadomość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
SpasticInk - @Bravado: akurat dałeś bardzo zły przykład, Robi Wright ma dość kwadrato...

źródło: 2025-09-19_15h35_50

Pobierz
  • Odpowiedz
@WielkiNos: przeciez ona całkiem nieźle wygląda w tych krótkich włosach, a jak ma chlopa, to ten tylko jej podziękuje za czyszczenie odpływu ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem, że ciężko to wytłumaczyć takiemu typowemu wykopkowi, ale nie zawsze na 1 miejscu jest to, czy się chcemy komuś podobac, dla niektórych ważniejsza jest wygoda
  • Odpowiedz