Aktywne Wpisy

krucjan +46
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

DrJudym +96

hej za parę tygodni wprowadzam się do #szczecin , dzielnica Nowe Miasto, ul. Putlicka okolice zajezdni tramwajowej. Zależało mi na bliskości komunikacji i szybkim dojeździe do Centrum, stąd lokalizacja, ale powiedzcie proszę czego mogę się spodziewać żyjąc tam na co dzień, czy jest tam bezpiecznie, jak z sąsiadami, jak sklepy :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
lokalizacja spoko
czy bezpiecznie? jak bedziesz mial pecha to i w kosciele w------l dostaniesz, wiec raczej tak, ale wszystko sie moze zdazyc
jesli chodzi o sklepy to jest tam pare osiedlowych, wieksze troche dalej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Amf3niak: A z ciekawości zapytam się jak ci się tam mieszka? Właśnie w tym nowym osiedlu mieszkała koło 2022 - 2023 roku i niestety bardzo narzekała na ilość imprez, masę wynajmujących (na doby) przez co właśnie w jej bloku wszelkiego rodzaju hałasy się dodatkowo kumulowały.
Za to na pewno miejsce jest idealnie położone w mieście.