Aktywne Wpisy

Krupier +146
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

Czy wasze różowe kochają was BEZWARUNKOWO?
Pytam całkowicie serio.
#zwiazki #niebieskiepaski #pytanie #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Wątpię czy w ogóle kobieta jest zdolna do miłości. Doświadczenie mi mówi, że nie. A dobre związki są jedynie tam, gdzie są wspólne cele.
@KosmicznyBarszcz: a i to nie zawsze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ka-lol: a co ma do tego ewolucja xd?
@greenbong: wszystko?
Spałeś na biologii?
@Kitku_Karola: czyli uważasz, że bezwarunkowa miłość kobiety do mężczyzny (żony do męża) nie istnieje?
@ka-lol: udowodnij xd
Psychologia ewolucyjna to wynaturzenia rwdpillakow nauka dawno to obaliła. Wychowanie w określonych normach kulturowych wykorzenia z człowieka jakiekolwiek instynkty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Mnie nawet własna matka nie kochała.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@greenbong: to niemożliwe xd
Co mam udowadniać komuś co takie rzeczy pisze? :p
Niestety w dzisiejszych czasach nie ma już bezwarunkowej miłości romantycznej, dlatego tak wiele jest rozwodów.
A dawniej normalnie się traktowało męża czy żonę jak rodzinę i wtedy miłość była bezwarunkowa, i o ile naprawdę grubych rzeczy nie odwalił małżonek (np. zdrada) to ludzie się