Wpis z mikrobloga

Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania

@krystian-stepaniak: Tylko, że bardzo często laski mają też bekę totalną z tych oskarków bo na przykład zrobią sobie jakieś groźne zdjęcie niczym z teledysku Malika Monatany a później się okazuje, że wszystko jest ojca albo typ nie umie normalnie z dziewczyną pisać.
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: trafiłem na jej live niedawno. Julcie i karynki w komentarzach które się wzajemnie nakrecały w wyszukiwaniu coraz to nowych wad u naprawdę przystojnych gości to był naprawdę piękny spektakl małp szukających tego jednego doskonałego banana xD W końcu jej napisałem jeden komentarz "moja mizoginia rośnie" to mnie wzięła zablokowała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: technologia się rozwija zbyt szybko na kobiece gadzie mózgi. One totalnie nie są do tego przystosowane. Kiedyś żyły w wioskach gdzie było kilka k ludzi i nawet nie wiedziały że istnieją przystojniejsi faceci. To doprowadzi do końca naszego gatunku wg mnie
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: pamiętajcie, demografia to nie wina kobiet! wcale tto nie tak, że mają wywalone oczekiwania przez media i apki randkowe...

@Geralt678 nie sądze, alogrytmy muszą pokazywać przystojnych tym kobietom, żeby utrzymać ich uwagę. Jak te dziewczyny będą chciały przeciętniaków to będą szukać wśród znajomych... potem się napatrzy na tych typów, pewnie się prześpi z paroma takimi a oczekiwania pozostaną ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aha, a jak już sobie typiara będzie
  • Odpowiedz