Aktywne Wpisy

congobongo +39

vladi_putin +613
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz

#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
@krystian-stepaniak: Tylko, że bardzo często laski mają też bekę totalną z tych oskarków bo na przykład zrobią sobie jakieś groźne zdjęcie niczym z teledysku Malika Monatany a później się okazuje, że wszystko jest ojca albo typ nie umie normalnie z dziewczyną pisać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Na 100% bait pod wykopków.
@Geralt678: @kupkesobieciagne
Komentarz usunięty przez moderatora
@Geralt678 nie sądze, alogrytmy muszą pokazywać przystojnych tym kobietom, żeby utrzymać ich uwagę. Jak te dziewczyny będą chciały przeciętniaków to będą szukać wśród znajomych... potem się napatrzy na tych typów, pewnie się prześpi z paroma takimi a oczekiwania pozostaną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha, a jak już sobie typiara będzie