Wpis z mikrobloga

#kiszak kochani moi mili tagowicze. Za dużo wewnętrznych wojenek, za mało j-----a mitomana.
Chłop co chce fpsy oceniać gdy skilla ma jak moja babcia na noki 3310. No i strzela tym shootgunem jakby snajperkę miał. LUDOS
https://streamable.com/tynkgx
orgin246 - #kiszak kochani moi mili tagowicze. Za dużo wewnętrznych wojenek, za mało ...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@rozgrywka-smierci: no to zostaje tylko na czarno mieć @konondrom2137 i vice versa. Możecie się nie lubić, c--j mi tak naprawde do tego. Proszę jednak pamiętać o kim jest ten tag i co na nim należy na nim robić. A mianowicie zakładać ludologom chomąto i orać nimi pole
  • Odpowiedz
@orgin246: nie, przegryw nigdy nie będzie moim sojusznikiem, to zaprzeczenie funkcjonowania tej społeczności od początku.

W zasadzie dla dobra dalszego męczenie Rumuna powinniście sami zadbać by takich jak Vigor tutaj nie było a tym czasem dajecie mu atencję, rozdajecie plusy i oglądacie filmiki

To nie jest folkrol, to jest hańba
  • Odpowiedz
@rozgrywka-smierci: Ehh, dziadek, lotnym umysłem to ty nigdy nie byłeś. Nie aspirowałem do grona twoich lizusów, tylko stanąłem po twojej stronie, gdy Arek i Snejki woleli ględzić o tobie niż robić swoje, a pół recenzent unikał odpowiedzi na niewygodne pytania od ciebie. Nie fantazjuj, że było coś więcej xdd
  • Odpowiedz
  • 1
@Njal: ale czemu? XD
Vigor se jest, komuś przeszkadza to daje na czarno i elegancko jest. Proste jak budowa cepa.
Społeczność tagowa jest różna i dzięki temu każdy da jakieś spostrzeżenie.
  • Odpowiedz
Oglądając to mam flashbacki z Rocka grającego na tym swoim bronzie w Overwatcha. Czemu on chociaż głupiego ruchu lewo prawo nie robi tylko stoi jak jakiś dadgamer w miejscu? xD

Btw. Ten facet chciał pouczać wszystkich jak powinien wyglądać nowy BF.
  • Odpowiedz
@orgin246: nie jest elegancko ponieważ on i jego miniony z Discorda lecą tutaj z alt-rightowym przekazem politycznym i zapraszają do szerowania różnych konserwatystów którzy potwierdzają słuszność poglądów mp. Drwala i Arkadikisa a potem jak ktoś ich wyjaśnia to jest politykowanie mimo że to jest PODSTAWA TAGU, nie ma nic bardziej antyludologicznego

Skoro ty tego nie rozumiesz to w zasadzie nic nie wiesz oprócz jakichś ziemniaczków czy innych nie mających żadnego
  • Odpowiedz