#kiszak kochani moi mili tagowicze. Za dużo wewnętrznych wojenek, za mało j-----a mitomana. Chłop co chce fpsy oceniać gdy skilla ma jak moja babcia na noki 3310. No i strzela tym shootgunem jakby snajperkę miał. LUDOS https://streamable.com/tynkgx
@konondrom2137: dobra, dobra. Vigor to folklor tagowy i nie ma co kręcić o niego dram. Rozkład na tagu jest jeden. Jazda z ludologami. @Krisztiano_Ronaldo wsiadaj dziku do wagonu. Mamy ludologów do ogrania
@konondrom2137: poza kilkoma memami z Vigorem i pojedynczymi klipami nic o wielbieniu nie zauważyłem xD Zauważyłem natomiast za mało wyjaśniania ludologicznej ekipki. @Huptys tylko elegancko snejkiego dostarcza jak prawdziwy giga chad sigiemka
@alala-lalala: Od uspokajania i mówienia żeby nie obrażać, przechodzisz do obrażania. Nie bądź zły, że ja i Ronaldo ci kolegów pogoniliśmy, sami zaczęli ( ͡°͜ʖ͡°)
@konondrom2137 mam cie na czarno to nie widze twoich postow ale twoje komentarze pod innymi postami bede testowac. Pierw mi robiles promocje i sie podobalo ale jak zobaczyles, ze nie chce brac udzialu w twoich glupich wojenkach to juz wigor niedobry, pisowiec, wariat i dziadek na rencie. Jestes zmija stary i siedzisz na tagu nie z tego powodu co trzeba
@orgin246 pieknie mati strzela szotganem do celu z dwoch kilometrow.
@rozgrywka-smierci: dziadek, była między nami sztama, bo ludolodzy mający większe zasięgi tracili czas tłumacząc o tobie widzom zamiast cię olać, i twoi mentalni koledzy z tagu przegryw, których zacząłeś plusować jak nas cisnęli, jeszcze nie przybyli.
Chłop co chce fpsy oceniać gdy skilla ma jak moja babcia na noki 3310. No i strzela tym shootgunem jakby snajperkę miał. LUDOS
https://streamable.com/tynkgx
źródło: image
PobierzZauważyłem natomiast za mało wyjaśniania ludologicznej ekipki. @Huptys tylko elegancko snejkiego dostarcza jak prawdziwy giga chad sigiemka
źródło: image
Pobierz@orgin246 pieknie mati strzela szotganem do celu z dwoch kilometrow.
źródło: 1000036261
PobierzTy Vigorku wybrałeś tag przegryw więc idź tam, po co ci Kiszak oprócz atencji, daj se spokoj