Wpis z mikrobloga

Szczerze to ja mam wrażenie, że ta mityczna ściana po 30 to dotyczy tak na prawdę mężczyzn nie kobiety.

Facet po 30, albo będzie sam, albo do wyboru ma jakieś grube odpady, ew samotne matki z byłym krążącym w okolicach.
Młode dypy lat 20 ciebie nie chcą, chyba że jakieś k--------y na sponsora i tutaj 6k na łapę to wiesz, nie jest to kapitał na sponsora, tu musisz mieć z 30k albo więcej. Ew, jak jesteś 30 letnim chadem to możesz sobie brać takie na ONS. W innym wypadku nie chcą starego 30 letniego dziada.

Większość atrakcyjnych i wartych długiego związku kobiet jest już po ślubie i ma jedno dziecko, lub niedługo będzie mieć.
Dla faceta w wieku 30 lat pociąg odjechał tak na prawdę

#przemyslenia #zwiazki #tinder #podrywajzwykopem
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Schwarzfahrer: xD Kiedy facet po 30 dopiero staje się wartościowy bo już zazwyczaj ma jakąś karierę, dobrą pracę, mieszkanie samochód. Wiek u faceta nia ma większego znaczenia ale jego status społeczny i majątkowy. Tego właśnie pragną kobiety. TYmczasem kobieta co ma do zaoferowania mężczyźnie? Jędrną dupę i c---i.
  • Odpowiedz
  • 110
@Hellicon: tyle że większość facetów po 30 nie robi żadnej znaczącej kariery. Jak ktoś robił na produkcji w wieku 28 lat, to nagle po 30 nie staje się właścicielem swojej firmy. A jak po 30 robi karierę, to i przed 30 jakąś już miał i miał lepszą robotę niż reszta, więc i zasoby i powodzenie. Ilu znasz 30 latków co nagle obracają dupami, gdy wcześniej nikt ich nie chciał? Ja
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: To inna sytuacja jak ktoś nigdy nie był atrakcyjny to nigdy nie będzie. Natomiast każda młoda kobieta o ile się nie uleje jest mniej lub bardziej atrakcyjna i wybiera sobie fajnych chłopów. Natomiast po 30 zderza się ze ścianą i może sobie jak na obrazku wybierać między przegrywem, beciakiem i samotnością.
  • Odpowiedz
TYmczasem kobieta co ma do zaoferowania mężczyźnie? Jędrną dupę i c---i.

@Hellicon: fajnie wybierasz.

Natomiast po 30 zderza się ze ścianą i może sobie jak na obrazku wybierać między przegrywem, beciakiem i samotnością.

No widzisz, a ja trochę po 30. dopiero zyskałam, bo w końcu miałam warunki. I faceci też jacyś fajniejsi się trafiali.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal Bo obecnie wiele kobiet po 30 wygląda lepiej od małolat, bo dbają o siebie, a jak mężczyzna po 30 myśli o poważnym związku to nie zwiąże się z 23 letnia studentką tylko większość będzie szukała już trochę dojrzalszej. tylko na wykopie dalej żyją w przekonaniu, że po 30 to kobiety są już desperatkami.
  • Odpowiedz
Szczerze to ja mam wrażenie, że ta mityczna ściana po 30 to dotyczy tak na prawdę mężczyzn nie kobiety

@Schwarzfahrer: wszystko co złe i smutne dotyczyć głównie mężczyzn

Np. Samotność. Kobiet to praktycznie wcale nie spotyka. Kobieta nie jest zdolna do bycia samotną, co można zaobserwować wszędzie w mediach społecznościowych czy w bliskim otoczeniu.

Ściana? Tak samo. A jeśli kobieta narzeka, że nikt nie chce z nią randkowac po 30,
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: Bez przesady, ludzie rozstają się w każdym wieku albo ogólnie żyją w pojedynkę, więc nawet po trzydziestce chłop (albo baba) może trafić na kogoś sensownego. Sama jestem dawno po trzydziestce, a nie jestem ani "grubym odpadem", ani samotną matką xD

Kiedy facet po 30 dopiero staje się wartościowy bo już zazwyczaj ma jakąś karierę, dobrą pracę, mieszkanie samochód.

@Hellicon: To skąd na tagu #przegryw tylu
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: ja mam „12%” BF czy coś około, dobre zarobki, drogą i sportową furę, zwiedzone pół świata, 185 z mordą nienajgorszą i uwaga, typiary mają to gdzieś więc dalej sztachajcie copium xD Jak ktoś myśli, że bez szczęki i wzrostu überchada laski będą go zagadywać na ulicy albo stać w kolejce do przejażdżki jego samochodem to się srogo rozczaruje jak już wypruje sobie żyły na ten mityczny samorozwój. Pierwszy lepszy
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: Błędne myślenie. To ludzie pracujący na dobrym etacie nie zakładają firm, nie podejmiją ryzyka. Wiele biznesów wypala nie po 30tce, a później. Ludzie sukcesu których widzisz często przeszli długą i trudną drogę, po drodze popełniając mase błędów, dając sie wydymać, bankrutując i upadając, patrzysz na efekt - fajna fura, willa z basenem, a nie wiesz, że to często nawet nie ich, bo działają na wysokim ryzyku i lepiej przepisać
  • Odpowiedz
@Schwarzfahrer: Różnica jest taka, że większość chłopów samotnych przed 30 jest przegrywami, więc only way up. A większość kobiet przed 30 to prime, więc only way down. Oczywiście nie oznacza to, że chłopy się wzniosą a baby opadną.
Inna sprawa, że niezależnie od płci ciężko będzie stworzyć poważną relację po 30.
  • Odpowiedz
@Hellicon: uwielbiam te mokre sny wykopków, w których „czas dla faceta nie ma znaczeni”, nagle po trzydziestce zaczynają się starzeć, jak wino, magicznie znikają im zakola i pojawia się kaloryfer xD. Nie, jak miałeś siebie w dupie przed trzydziestka, to po trzydziestce nic się magicznie nie zmienia i uwaga, zanim zostanę zejdzona, TO SAMO TYCZY SIE BAB. Ja mam 30 lvl i mam teraz peak zycia, zarabiam bardzo dobrze, stać
  • Odpowiedz