Wpis z mikrobloga

Nowa aplikacja Wykopu juΕΌ jest! πŸ’™

Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.

Android β†’ tu link do Google Play

iOS β†’ tu link do App Store

Co daje nowa aplikacja?

- dostΔ™p do najnowszych treΕ›ci od razu po otwarciu;
- powiadomienia o tym, co dla Ciebie waΕΌne;
- ten sam Wykop, ktΓ³ry znasz - na telefonie i w przeglΔ…darce;
- pΕ‚ynne przeglΔ…danie mikrobloga i znalezisk.

Pobierz aplikacjΔ™ i bΔ…dΕΊ na bieΕΌΔ…co - gdziekolwiek jesteΕ›!

#wykop #changelog #technologia #aplikacje #android #ios #ciekawostki
wykop - Nowa aplikacja Wykopu juΕΌ jest! πŸ’™

Halo, halo! Mamy dla Was Ε›wietnΔ… wiadomoΕ›...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: wykop

Pobierz
  • 170
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: A ja już wiem, żeby nie aktualizować apki, bo ta nowa wersja jest okrutnie powolna. Trzeba będzie uważać, żeby przypadkiem się nie zaktualizowała. W moim sklepie Google i tak jest tylko stara wersja, mam nadzieję, że będzie działać jak najdłużej.
  • Odpowiedz
UI o wiele lepsze, ale niestety pΕ‚ynnoΕ›Δ‡ to ostatnie co jΔ… opisuje. Dziala jak drewno, czasem pojawiaja sie bledy wuzialne (typu caly ekran zdaje sie byc klikniety/zaznaczony jakby byl jednym elementem)
  • Odpowiedz
@wykop: brak słów, jak można było wydać tak niedopracowaną aplikację. Używam aplikacji na iOS, jak cofnąć się z powrotem na tag po wejściu we wpis? Przecież nie będę klikał ponownie na tag by przewijać szukając gdzie skończyłem. Po wejściu w zdjęcie, tj. kliknięcie w jego nazwę pod zdjęciem, w jaki sposób wrócić do przeglądania Wykopu? Wychodząc z aplikację i ponownie ją otwierając?
  • Odpowiedz
  • 29
dziala wolno, wyglada jak iframe wersji przegladarkowej z embeddowanym lewym i gornym paskiem ( Ν‘ΒΊ ΝœΚ–Ν‘ΒΊ) ciezko to nazwac dedykowana apka, juz wole poprzednia wersje, ktora byla juz i tak beznadziejna. Ustawienia aplikacji? nie ma zadnych oprocz ciemnego trybu. Litosci
  • Odpowiedz
@wykop no fajnie fajnie ale dlaczego nie ma klawiatury wykopowej i wygląda 1:1 jak Wykop w przeglądarce? Nie wiem choć się domyślam
  • Odpowiedz