Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 13.1% (36)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 86.9% (238)

Wyaderny +404
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i zamówili firmy, które zajęły się usuwaniem szkód. Ale niestety tego zapachu nie da się tak łatwo pozbyć, podejrzewam, że jeszcze przez kilka miesięcy będzie z nami zapach "zgrzybiałej klimatyzacji".
Co ciekawe cały teren jest bardzo monitorowany, na obiekcie jest ochrona, na każdym rogu kamera, facet dokonał tej akcji dosłownie pod okiem kamery.
Może ktoś rozpoznaje sprawcę ??
Ten portal nie raz pokazał, że ma zasięgi. I dojścia w różnych środowiskach.
https://www.facebook.com/share/v/1LstMJB5bF/
#wroclaw #csiwykop
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
PobierzNikt nie robi czegoś takiego przypadkowo:
jest to albo mieszkaniec tego budynku, albo były
Dodatkowo te dzieci nie miały się gdzie bawić na zewnątrz bo tam zwyczajnie był tylko beton w około. Więc wychodziły na betonowy spacerniak przed budynkiem, popiszczały i się chowały.
Sam na szczęście
Gówniany monitoring to strata pieniędzy i czasu.
Myślałeś kto miał motyw? Jakiegoś dzieciaka wywalili albo nie przyjęli? Zwolniona pracownica? Może wkurzony właściciel lokalu obok?
Aspołecznym wykopkom już przeszkadza dosłownie każdy aspekt życia w mieście xD Dzieci istnieją w
na allegro sprzedaje to kilku sprzedawcow, napisz do wszystkich, niech sprawdza czy ktos z twojej miejscowosci nie kupowal, na 99% nie pomoga, ale moze ktorys pusci farbe, no ale Wroclaw to duze miasto, wiec moze byc ciezko
@CH3j: pewnie zemsta. Moze kiedyś nie otrzymał w tym żłobku promocji do następnej grupy, albo zwyczajnie jego d--a ma swój żłobek kilka ulic dalej itp.
Komentarz usunięty przez moderatora