Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +199
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +26
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Dzisiaj w nocy swoje życie narażali holenderscy piloci, latając maszynami za które zapłacił holenderski podatnik, broniąc naszego kraju. Nasze wojsko zadziałało tak jak powinno, do rządu też zastrzeżeń nie mam.
Rosja rozumie tylko siłę i dzisiaj pokazaliśmy, że stać nas na więcej niż wyrazy oburzenia.
#wojna #rosja #nato
@czwartafaza: W jakim sensie narażali życie?
"Nie szczelali do nich z działek laserowych więc to h-j nie narażanie życia hehehe amatorka "
@czwartafaza: a co pokazaliśmy bo nie jestem w temacie? Wyslalilismy nasze drony nad ruską szmate w odpowiedzi czy jak zwykle Wasilij nas próbował kopnac a my zrobiliśmy unik i to ten powod do dumy?