Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#rozstanie #depresja #zwiazki #zalesie
źródło: 1000033896
Pobierz@serek_heterogenizowany: Najwyraźniej tylko ty byłeś w tym związku tak długo. Po co chcesz ją odzyskiwać?
I podstawowe pytanie? Czy ona idzie z tobą do tego specjalisty? Bo jak nie idzie to pomachaj jej na drogę i niech się matchuje z kolejnym. Jeśli już tego nie
@serek_heterogenizowany: XD
no kawal zycia :)))))))))))))))))))))))))
załóżmy że mamy osobę o lękowym stylu idącą w stronę bezpiecznego
czy można o niej powiedzieć że jest już względnie healed i secure kiedy w miarę nad sb panuje i nie odjaniepawla lękowego szajsu na zewnątrz (ale w środku dalej może głęboko przeżywać)
czy dopiero kiedy osiąga śmierć ego i zen i mistyczny chłód i jest kompletnie wolna od wszelkich lękowych myśli i impulsów
@Kitku_Karola:
A co do tego co pisałaś to nie wiem co ma lekowy styl przywiązania do ego i jakiegoś zen? Wtf? Jak przestajesz przeżywać emocje w tym lękowe (które w niektórych sytuacjach są normalna reakcja organizmu a przy lękowym stylu przywiązania te lęki w większości czasu są wyimaginowane a nie adekwatne do sytuacji) to to
eh zbyt dosłownie to traktujesz to był tylko żartobliwy sposob na określenie równowagi emocjonalnej i nieprzeżywania tragicznie każdej nieudanej znajomości
@Kitku_Karola:
Jesteś frajerem.