Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci #budujzwykopem

https://www.otodom.pl/pl/oferta/promocja-parterowy-dom-jednorodzinny-w-kruszu-niedaleko-s8-ID4xTnw?_ga=2.229865119.2093419478.1757413196-838754215.1750832746

czesc czy takie cos ma sens? Chcialbym dom bardzo nie segment, cenowo wiadomo jak to wyglada, szukam wszedzien Radzymin i tak dalej, polnoc, poludnie, a tutaj widze cos takiego. 140 metrów, stan surowy ale bardzo dobrze przygotowany, 600k za to plus jakeis 200 tysiecy na sam poczatek byłby chyba do zniesienia, ale sam nie wiem nad takim rozwiazaniem. Doradzcie, zwyzywajcie, nie mam doswiadczenia;/
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@staley: poyebana kolejność robót robić elewację a nawet nie dotknąć instalacji w środku czy tynków i posadzki . Trochę dziurawienia styropianu będzie i problem ze schnięciem

jakeis 200 tysiecy na sam poczatek byłby chyba do zniesienia,

@staley: wiem, że zaraz mnie zjedzą, ale może być mało jeśli do wprowadkzi liczymy
  • Odpowiedz
  • 0
@ATAT-2: Rozumiem, nie wiem juz szukac nawet, do tych 800k chcialbym cos juz kupic, pod Warszawą sie nie da... Dalej od Warszawy wszystko to ta j----a deweloperka, mowimy juz o wiekszych odleglosciach
  • Odpowiedz
600k za to plus jakeis 200 tysiecy na sam poczatek byłby chyba do zniesienia

@staley: Te 200k to liczysz do stanu deweloperskiego? Tynki, posadzki, podłogówka, wszystkie instalacje, kotłownia, ocieplenie stropu lub dachu + zabudowa GK. Imo te 200k to delikatnie licząc
Do wprowadzenia to kolejne minimum 100-150k zł

Trąci trochę patodeweloperką
  • Odpowiedz