Aktywne Wpisy

greedy_critic +192
Baba pokłóciła się z mężem.
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
źródło: image_picker_BC449A90-FAB4-4743-80FB-C0B584176606-28700-0000263E5855C2BC
Pobierz
Schwarzfahrer +44
Jak to jest, że lekarze, prawnicy, przedsiębiorcy po prostu pracują i oszczędzają. Ewentualnie kupią jakieś mieszkania pod wynajem i ziemię. Obligacje to już szczyt.
Natomiast na giełdzie, forexie i w krypto i inwestują z tego co widać najczęściej Mariusze z magazynu robiący za minimalną?
#gielda #przemysleni #pieniadze #biznes #pracac #pracbaza #niebieskiepaski #rozowepaski
Natomiast na giełdzie, forexie i w krypto i inwestują z tego co widać najczęściej Mariusze z magazynu robiący za minimalną?
#gielda #przemysleni #pieniadze #biznes #pracac #pracbaza #niebieskiepaski #rozowepaski

https://www.otodom.pl/pl/oferta/promocja-parterowy-dom-jednorodzinny-w-kruszu-niedaleko-s8-ID4xTnw?_ga=2.229865119.2093419478.1757413196-838754215.1750832746
czesc czy takie cos ma sens? Chcialbym dom bardzo nie segment, cenowo wiadomo jak to wyglada, szukam wszedzien Radzymin i tak dalej, polnoc, poludnie, a tutaj widze cos takiego. 140 metrów, stan surowy ale bardzo dobrze przygotowany, 600k za to plus jakeis 200 tysiecy na sam poczatek byłby chyba do zniesienia, ale sam nie wiem nad takim rozwiazaniem. Doradzcie, zwyzywajcie, nie mam doswiadczenia;/
@staley: wiem, że zaraz mnie zjedzą, ale może być mało jeśli do wprowadkzi liczymy
@staley: przecież tutaj też kupujesz od dewelopera na osiedlu domków kopiuj-wklej
@staley: Te 200k to liczysz do stanu deweloperskiego? Tynki, posadzki, podłogówka, wszystkie instalacje, kotłownia, ocieplenie stropu lub dachu + zabudowa GK. Imo te 200k to delikatnie licząc
Do wprowadzenia to kolejne minimum 100-150k zł
Trąci trochę patodeweloperką