Aktywne Wpisy

Pentylion +45
Cieciownia dla debila ten
źródło: 1000046287
Pobierz
StalkomirNowak +296
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Natomiast na giełdzie, forexie i w krypto i inwestują z tego co widać najczęściej Mariusze z magazynu robiący za minimalną?
#gielda #przemysleni #pieniadze #biznes #pracac #pracbaza #niebieskiepaski #rozowepaski
@Schwarzfahrer: Ludzie z pieniędzmi kupują różne aktywa w celu dywersyfikacji. Mariusze na minimalnej z racji małego kapitału kupują aktywa zwiększonego ryzyka, śmieciuchy na giełdzie, ewentualnie kupon u bukmachera.
Poza tym to że jesteś lekarzem czy tam innym prawnikiem przedsiębiorcą nie ma nic do tego czy jesteś upośledzony w kwestii wiedzy
@Schwarzfahrer: łatwiej kupić akcje za 5k niż mieszkanie za 500k
Mariuszy z magazynu nie stać na kupowanie ziemi a szczególnie mieszkań pod inwestycje. Więc grają sobie na giełdzie.
@Schwarzfahrer: Bo Mariusza na minimalnej nie stać by kupić mieszkanie pod wynajem, nie jest w stanie też z niej odłożyć większej kwoty. System go zablokował więc próbuje szczęści na loterii bo i tak gorzej nie będzie.
@Jamniki2: ale op napisał samą prawdę. To że magazynierzy inwestują w krypto/gielde wynika z tego że tam możesz włożyć i 500zł i milion, a mieszkania za 500zl nie kupisz. Z kolei lekarze/prawnicy nie mają pojęcia o giełdzie więc trzymają w