Aktywne Wpisy

duzy_gracz +18
źródło: 1000008146
Pobierz
thorgoth +361
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

Także moje pytanie brzmi: skąd u Polek nagle w 2 pokolenia narodziło się przekonanie o własnej zajebistości i skąd wzięły się te hrabiowskie ciągoty do "leżenia i pachnienia"? Jeszcze żadnego faceta nie spotkałem, który powiedziałby mi wprost, że on nie będzie ciężko pracował i nie został stworzony do pracy i w ogóle to niech baba za niego pracuje. Za to spotkałem mnóstwo dziewczyn, które ani prac domowych nie chcą wykonywać ani nie garną się do ciężkiej i ambitnej roboty. W żywe oczy rzucą ci tekstem, że to ty masz zaiwaniać, a one sobie będą chodzić do fryzjera i na paznokcie. Sorry różowe, ale nie jesteście hrabiankami.
Z drugiej strony to my faceci (idioci) daliśmy sobie wkręcić, że "kobieta nie powinna ciężko pracować". KOBIETY KLAS NIŻSZYCH (99% ogółu) ZAWSZE CIĘŻKO PRACOWAŁY. I to nie podlega żadnej dyskusji. Rzygać mi się chcę jak my, całe społeczeństwo, zaczęliśmy traktować kobiety jak jakieś upośledzone szlachcianki. G---o, urodziły się jako chłopki i robotnice to mają zapieprzać razem ze wszystkimi.
#p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Do prawie każdej kobiety jest obecnie kolejka śliniących się frayeróf, psujących rynek
@Dupxo7: bo baby maja takie mozliwosci a faceci chetnie ich utrzymuja. Trzeba byc skonczonym frajerem zeby z tego nie skorzystac
Opcje sa 2:
1-wszyscy sa rowni i wtedy kobiety i mezczyzni zapierdzielaja tak samo (bo sa rowni)
2-nie ma tak ze wszyscy sa rowni i wtedy kazdy ma inne prawa, obowiazki, przywileje.
Albo 1 albo 2.
Najlepsze jest to, że te baby nawet by nie splunęły na tych chłopów co traktują ich jak istoty wyższe.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zapewne z tego samego miejsca się wzielo, co przekonanie mnóstwa zapuszczonych, otyłych i mało atrakcyjnych mężczyzn, że znajdą ładną i dbającą o siebie kobietę.
@Dupxo7: to ja Ci to mówię wprost xD tzn. nie wierzę, że laska mogłaby utrzymywać chłopa, ale od zawsze wiedziałem, że ciężka praca to ostatnie co chcę w życiu robić i gdybym mógł to nigdy bym nie pracował
@kremenaros: To zajmuje sie domem czy robi kariere? No bo przeciez teraz sie robi kariere. Trzeba byc niezalezna (ale to facet ma placic)
@Dupxo7: ja Tak mówię? Jest równouprawnienie czy nie ma? Jak Julki mogą nic nie robić to ja też.
@KarolWojtylowski27: o czym ty bredzisz. jeszcze nie slyszalem, zeby ktos twierdzil ze zostanie bezosem.
natomiast duzo ludzi rezygnuje z potencjalnie dochodowych i przelomowych biznesow ze wzgledu na prawo (albo niepewnosc jak przy krypto, albo w ogole szkodliwe regulacje)
taki uber gdyby powstal w pl zalozony przez polaka mialby n-----------e tyle grzywien i kar ze
Kto będzie pracownikiem? Takie geniusze jak ty ewidentnie wystarczająco dużo was ;)