Aktywne Wpisy

lukasz-lux +1175
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

darknightttt +4
Gdybym miała się z kimś związać musiałby spełniać te warunki:
- żadnych planów na dzieci i żadnych kotów
- dopuszczalnie mało kłopotliwe zwierzątka
- własny samochód
- żadnych ślubów
- mieszkanie na wspólnym wynajmie, chcę aby prawa były po równo
- żadnych planów na dzieci i żadnych kotów
- dopuszczalnie mało kłopotliwe zwierzątka
- własny samochód
- żadnych ślubów
- mieszkanie na wspólnym wynajmie, chcę aby prawa były po równo

#sejm #bekazpisu #polityka
źródło: 1000013522
Pobierz@MatemXVI Otóż między Konfederacja a Nawrockim będzie miesiącem miodowy. Za 2 lata prawdziwy test
Proszę bardzo, obrażanie ludzi ze względu na to, na kogo głosują świadczy o bardzo płytkim myśleniu. Ludzie z przeróżnych powodów głosują na różne ugrupowania, mają różne hierarchie wartości, doświadczenie życiowe itd. ja jako zwolennik Konfederacji głosowałem np. na Trzaska. Jedyne czego się nauczyłem to żeby nie traktować pisowców jako gorszych ludzi bo to do
@KOLEGAMAMY: pomyśl logicznie. Kto ma podobne grupy wyborców z Konfederacją? PiS czy PO? Tylko nie mów, że jest ryzyko, że wyborcy Konfederacji obrażą się na Bosaka i Mentzena i zaczną głosować na TĘCZOWEGO Rafałka?
Zamiast osłabić ugrupowanie które walczy o głosy wyborców Konfederacji, Mentzen osłabił ugrupowanie na które ŻADEN wyborca Konfederacji NIGDY nie
@garrincha94: Wszystko fajnie, tylko że bazujesz na błędnym założeniu że pisowiec nie obraża osób głosujących inaczej niż on sam.
Ba, w kampanii wyborczej Zybertowicz, Pisowski profesor, wprost mówił o takich osobach że "wypisały się z polskości"
źródło: 1000010821
Pobierz@KOLEGAMAMY: Ciężko uwierzyć, że jesteś aż tak tępy. Równie dobrze mogli nakłaniać ludzi do wrzucenia głosu nieważnego. Nie poparcie żadnego z kandydatów to również opcja i wybór. Aż tak ciężko to zrozumieć? Nie pójście na wybory to też wybór i nie ma w tym nic niedemokratycznego. Nie musieli popierać
@Pomorski_Wilk: Ukraińcy mają "wyjątkowy status", żeby urzędy się nie posrały przetwarzając kilka milionów wniosków naraz.
O wyznawcach judaizmu to nie będę pisał, bo nie wiem jakie przywileje sobie dla nich uroiłeś
Op: To że wyborcy Konfederacji to debile to rzecz wiadoma i oczywista [...]
Chyba jednak troche obraża, i nie tylko jego ale wszystkich wyborców konfy ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tpo tych rozmowach (bardzo popularnych) Konfa w zczasadzie nic do gadania nie miała, minimalnie wygrał Nawrocki, wygrało straszenie LPG w szkołach
Zobaczymy jak to się potoczy, rzeczywiście Mentzen do piwa z Sikorskim i afery po nim cały czas podkreślał niezależność we kampanii, ale konfiarze go zjedli
Zresztą teraz mogą mowic co chcą. Kaczyński może ich opluwać w każdy sposób teraz, a po wyborach jak będą potrzebni do koalicji to Mentzen na kolanach pójdzie na Nowogrodzką.