Wpis z mikrobloga

✨️ Kwestia wzrostu w relacjach międzyludzkich
Najgorsze, że nawet nie ma kogo winić, bo przecież na miejscu kobiety też nie chciałbym się spotykać z kurduplem. To nie jest tak jak wg normickiego mainstreamu, że #blackpill to krytyka kobiet i wyzywanie ich od zwierząt. Nic bardziej mylnego - prawdziwy blackill, np. ten reprezentowany przez poglądy na tym tagu stoi na filarach naukowych biologii, statystyki i psychologii ewolucyjnej. Przecież każdy facet dotknięty kalectwem niskiego wzrostu (179 i niżej) również odrzuci otyłą, brzydką kobietę i to jest całkowicie fair - to działa w dwie strony i nie zaprzeczamy temu.
Czasami widzę, że pisze karzeł 175 i ktoś mu odpowiada "ok, oski, ja mam 160". Słuchajcie Panowie... wszyscy poniżej 180 jadą na tym samym wózku - gość 175cm ma prawdopodobieństwo szczerego zainteresowanie ze strony kobiety na poziomie 0,01%, a gość 165cm 0,001%. Jaka jest kurde różnica? Niby 10-krotna ale dalej oba zdarzenia należą do kategorii cudu, anomalii lub błędu matrixa.

P.S. Chciałbym założyć tu konto ale denerwuje mnie konieczność podania numeru telefonu.
#blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Kwestia wzrostu w relacjach międzyludzkich Ⓘ
Najgorsze, że nawet ni...

źródło: 2hrajm

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo przecież na miejscu kobiety też nie chciałbym się spotykać z kurduplem

@mirko_anonim: wielu tego nie potrafi zrozumieć niestety. Gdybyśmy to my chłopy mieli taki wybór jak mają laski robilibyśmy dokładnie to samo. To nie jest wina kobiet, że działają jak działają
  • Odpowiedz
@stary_magazynier nie robilibysmy, naukowo udowodniono ze facet po prostu chce zakladac rodziny, splodzic dzieci i nie jest tak wybredny jak kobiety nawet jak ma wybor.
@whos_your_daddy_snakegirl jezeli laska Cie odrzuca przez wzrost to red flag od razu wiesz ze nie warta uwagi. Kiedys musialbys zmarnowac z taka kilka lat zycia. Smiecie same sie wynosza.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na blackpillu są spory bardziej ideologiczne czy czepianie się szczegółów typu co ważniejsze, morda czy wzrost xd Nikt, kto całkowicie neguje znaczenie wzrostu (wyznawcy manleta j----i) nie powinien być brany na poważnie w JAKIEJKOLWIEK sprawie
  • Odpowiedz
To nie tylko biologia bo i kultura a właściwie jej brak, w latach 70-80 nie było blekpila i kobiety tak nie gardziły facetami.
Biologia + (zła) kultura + technologia (bogactwo, wygoda, bezpieczeństwo, make up)
A gruba może schudnąć
Zrzuca 1kg miesięcznie - 2 lata - 24 kg w najgorszym przypadku. Wzrostu nie zmienisz.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim mnie w tym wszystkim najbardziej irytuje gigantyczna hipokryzja kobiet i białorycerzyków którzy w przeważającej większości wmawiają niskim facetom że ich samotność bron boże nie jest winą ich wzrostu tylko ich charakteru. Takie odpowiedzi uzyskuje sie na ogromną skalę podnosząc ten temat na innych forach i grupach na fb. Na wykopie też kiedys było dużo ludzi wypierajacych ten oczywisty fakt ale jest ich na szczęscie coraz mniej. Natomiast wszędzie indziej jest
  • Odpowiedz
@przezwzrostprzegralemzycie: Dokładnie nawet idąc ulica facet poniżej 170 wyróżnia się już w tłumie. A niektórzy tutaj twierdzą że znają nawet takich poniżej 160 którzy do tego nie maja żadnych problemów. Nie wiem co ma na celu wciskanie ludziom tak oczywistego kitu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pracowity-kolekcjoner-63:

dotknięty kalectwem niskiego wzrostu (179 i niżej

bait 0/10. Typowa blackpillowa zagrywka żeby robić nagonkę na chłopów. Podaj całkiem normalne cechy a potem zrób z nich wadę, TFU na takich manipulatorów...
  • Odpowiedz