Wpis z mikrobloga

@Dusk_Forest77: jestem tak stary, że pamietam gdy mick pisal tu ze jest z mensy i steruję opinia wykopkow.
To, jak nocami usuwał wszystkie swoje posty dotyczące BK2 powinno juz pamiętać wielu, bo robil to niedawno. Otóż BK2 zdaniem Micka miało wywołać lawinowe spadki. Zdaniem Micka zresztą wszystko miało wywołać lawinowe spadki przez jakies 13 lat, jak farmazonił na wykopie
  • Odpowiedz
Przecież on nawet nie pracuje, to neet po 40 na utrzymaniu rodziny.

@Dusk_Forest77: no to co się pruje na internetach jak i tak nie kupi xD To jak wieczni peroniarze na tym tagu płaczący że rośnie i cieszący się ze spadków
  • Odpowiedz
To, jak nocami usuwał wszystkie swoje posty dotyczące BK2 powinno juz pamiętać wielu, bo robil to niedawno. Otóż BK2 zdaniem Micka miało wywołać lawinowe spadki. Zdaniem Micka zresztą wszystko miało wywołać lawinowe spadki przez jakies 13 lat, jak farmazonił na wykopie

@thorgoth: bk2 to miał być KAPISZON, KAPISZON ktory nic nie zmieni bo będzie spadać. Potem przez chwile było

hehe dobre to bk2 kupie na nizszym oprocentowaniu niż wy, frajerzy
  • Odpowiedz
@gaz_wieprzowy: dla mnie nie było zaskakujące, że jest sobie jakiś mick i pierdzieli kocopoły. W internecie dzień jak codzień.
Dla mnie było zaskakujące, że miał setki wyznawców który obwołali go guru i marszałkiem tagu #nieruchomosci
Jaki mechanizm sprawia, że zwykły baran staje się arcy-baranem i liderem całego stada baranów?
  • Odpowiedz
Jaki mechanizm sprawia, że zwykły baran staje się arcy-baranem i liderem całego stada baranów?

@thorgoth: mówi to co barany chcą usłyszeć. Bo kurde ja ich rozumiem, też patrze na ceny nieruchów i myśle - k---a drogo.
No tylko że trzeba odróżnić przewidywania od oczekiwań, analize od chciejstwa. Ani Mick ani jego wyznawcy tego nie potrafią.
Może i nie kupił mieszkania ale wynegocjował z prezesem oddziału banku lokate na 5%, taki
  • Odpowiedz
@Dusk_Forest77: Ale tu technicznie ma rację. Przykład jednostkowy to coś innego niż anegdotyczny. Przykład anegdotyczny to przykład jednostkowy niepodparty dowodami, a przekazywany na zasadzie „jedna baba drugiej babie".

Używajmy precyzyjnie pojęć.
  • Odpowiedz
lokate na 5%

@gaz_wieprzowy: 10%. Jeszcze warto sobie przypomnieć jego rady o kupowaniu dolara po 5+ złotych czy akcji Coca-Cola. Gościu jest niezbyt rozgarnięty o wywalonym ego dzięki wsparciu jego akolitów którzy tak jak on zaklinają rzeczywistość bo szanse na zakup nierucha prawie zerowy jak się nie zdarzy zapaść cen.
  • Odpowiedz