Aktywne Wpisy

rosen +7
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz@NiebinarnyDziadekFranek: Jak nauczysz sie czytac ze zrozumieniem to sie odezwij. Ja caly czas powtarzam ze nie ma co porownywac innych krajow.
Ale jak widac ci to umknelo. Naucz sie czytac a potem sie wypowiadaj.
@Kiro: kolega przybywa z 2005? 5k to ci teraz na 1 implant nie wystarczy. Jak zapuścisz sobie gębę to 50k będzie mało
@Kiro: dokładnie to napisałem. Ceny zabiegów stomatologicznych są relatywnie niskie, a Polaków i tak na nie
Tego typu frustracje słusznie rodzą niechęć do systemu ochrony zdrowia i jeszcze bardziej napędzają ludzi.
@Ogau: To albo miałeś pecha i Ci się ząb zepsuł całkowicie bezobjawowo i bezboleśnie, albo dentysta dał d--y że nie zauważył (nie robiłeś w tym
@gorzki99: no pewnie, bo Medicover działa luksusowo i bez zarzutu ( ͡° ͜ʖ ͡°) sami zadowoleni użytkownicy
@Kiro: robiłem kilkukrotnie. Punktowe i panoramy. Jeszcze jakieś pomysły, żeby nie przyznać, że p--------z głupoty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kiro: a mi trzy ósemki wyrwali
@Ogau: ale gdzie p------ę głupoty? Na przykładzie Twojej zepsutej plomby i zęba który się rozsypał tak niespodziewanie, że na RTG nic nie było widać, chcesz mi powiedzieć, że Polacy dbają na bieżąco o zęby, a i tak ich nie stać na leczenie? xD
Nah, dalej uważam, że jak