Musiałem się dzisiaj zwolnić z roboty, miałem taki ścisk w gardle, nudności i łzy w oczach że nie mogłem wytrzymać.
może założe tag #rozwarstwionyserek i tam będę publikował swoją próbę powrotu do normalności i kolejny już podbój #tinder a
ps. gdy odwiedziłem ją po raz ostatni to już nie miała naszego zdjęcia na tapecie i usunęła album z naszymi zdjęciami z instagrama, moze brzmi komicznie ale dało mi to do myślenia że nie ma już powrotu, its over.
@saintie: tak bo mimo wszystko wrażliwy ze mnie chłopak i jest mi po prostu ciężko. Nawet nie bede miał się do kogo odezwać i komu pisać dobranoc ani wysyłać gifów z kotkami (╥﹏╥)
@saintie: to troll i bajciarz. Od lat wrzuca kontrowersyjne wpisy głównie na temat miłości i związków i prawie za każdym razem ktoś mi wrzuca screena gdzie ma udowodnione że kłamie i pisze co innego. @P-v-E
@serek_heterogenizowany: haha pamiętam twój post z wycieczką. Strzelałem, że coś się zmieni, ale myślałem, że po prostu raz na jakiś czas będzie ci robić rogi. A jej ruch sugeruje, że jest raczej z tych młodszych? <23 lvl?
@serek_heterogenizowany: aż musiałem odszukać ten filmik, bo idealnie tu pasuje ( ͡°͜ʖ͡°)
Wielokrotnie pisałem w podobnych tematach - daj sobie konkretny czas na żałobę. Miesiąc, może dwa. Rycz wtedy ile chcesz, ale Od tej daty koniec z tym i bierzesz sieza siebie- tak jak @mr-jack napisał - siłownia, basen, praca, hobby i ewentualnie szukanie lasek. Ja bym polecił naukę japońskiego i celowanie w
@mr-jack: Co ciekawe w czasie jej pobytu w turcji dostawałem jeszcze takie wiadomości. Albo to wszystko kłamstwa albo sam nie wiem co...
Dla kontekstu: Wysłała mi super zdjecie ale było albo trochę kiepskiej jakości, dlatego napisałem, że szkoda ze nie ma mojego telefonu bo mam lepszy aparat.
może założe tag #rozwarstwionyserek i tam będę publikował swoją próbę powrotu do normalności i kolejny już podbój #tinder a
ps. gdy odwiedziłem ją po raz ostatni to już nie miała naszego zdjęcia na tapecie i usunęła album z naszymi zdjęciami z instagrama, moze brzmi komicznie ale dało mi to do myślenia że nie ma już powrotu, its over.
#rozstanie #zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie #depresja
źródło: 1000033349
Pobierzźródło: 1000033356
PobierzWielokrotnie pisałem w podobnych tematach - daj sobie konkretny czas na żałobę. Miesiąc, może dwa. Rycz wtedy ile chcesz, ale Od tej daty koniec z tym i bierzesz sieza siebie- tak jak @mr-jack napisał - siłownia, basen, praca, hobby i ewentualnie szukanie lasek.
Ja bym polecił naukę japońskiego i celowanie w
Dla kontekstu: Wysłała mi super zdjecie ale było albo trochę kiepskiej jakości, dlatego napisałem, że szkoda ze nie ma mojego telefonu bo mam lepszy aparat.
źródło: 1000033478
Pobierz