Aktywne Wpisy

laventel +69
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

kamil-tumuletz +387
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dzisiaj do sieci trafia zapowiedź mojej książki kucharskiej. Myślę, że bardzo nietypowa tematyka bo to pierwsza Hewi Metalowa książka w Polsce. Przepisy są inspirowane twórczością Nocnego Kochanka.
Premiera: 29.09.2025
Każdy przepis jest obarczony opisem, który próbuje być zabawny oraz jakąś kulinarną poradą. Chciałem, żeby ta książka była trochę jak twórczość samego NK - że pod przykrywką kloacznego żartu znajduje się coś faktycznie wartościowego. W mojej ocenie ich muza po za zabawną tematyką jest naprawdę na najwyższym poziomie w warstwie muzycznej i mam nadzieję, że to samo będziecie mogli powiedzieć o mojej twórczości, że po za zabawną tematyką w środku są dobre przepisy i wartościowa wiedza.
Póki co Figurski napisał, że trzeba mieć jaja aby po nią sięgnąć. Ćwiek, że każda strona jest pysznie tłusta a Loroch, że chyba mnie Bóg opuścił.
Szerszy opis na stronie wydawnictwa:
https://nocnykochanekwkuchni.wsqn.pl/
Komu się podoba tematyka, może sobie zamówić w przedsprzedaży z autografami muzykantów. A komu się nie podoba to może zhejtować w jakiś oryginalny sposób ;)
EDIT: sorry, autografowane się już wyprzedały. Ale jak jakiemuś mirkowi czy mirabelce bardzo zależy to mogę załatwić później autografy ;)
#gotujzwykopem #gotujzmirkosoft #nocnykochanek
źródło: image
Pobierzjeszcze przed chwilą była z autografami jak pisałem posta.
Jak komuś zależy to mogę załatwić autografy ;)
(zdjęcia ładne)
@moll Przecież w ciemno można kupować, choć jak pamiętam, miałaś obiecaną.
Faktycznie, nie podali takich danych na sklepie, ale jest na ogólnej stronie wydawnictwa:
https://www.wsqn.pl/ksiazki/sqn-originals-nocny-kochanek/
Format: 230 x
Co prawda nie spodziewałem sie takiej kooperacji, a chyba czegoś innego, ale będąc "prawdziwym metalem" to muszę sie skusic xD będzie można liczyć na autograf?
Czy żeby tak gotować trzeba zapuścić brodę i używać czarnych lateksowych rękawiczek?
Tak tylko pytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym to gratsy i zazdraszczam, trzymam kciuki za dobrą sprzedaż :)
czarne nitrylowe rękawiczki są na pokaz dla germofobów. De facto jest to zazwyczaj mniej higieniczne niż po prostu gotowanie gołymi rękami.
A po za tym dzięki ;)
@mac666 jasne, odezwij się na PW to coś wymyślimy. Muszę rozkminić jak to logistycznie rozegrać. Do tej pory jak ktoś chciał autografy