Wpis z mikrobloga

✨️ Czy różnica wieku w związku to problem?
Dlaczego ludzie sie dziwia ze chce miec pierwsza dziewczyne 20-latke mimo ze mam 35 lat? Skoro nigdy nie mialem dziewczyny to chyba logiczne ze chce zaczac od mlodszych a nie od razu zniszczonych lub z parciem na slub i dziecko? Tez chce sie wyszalec i mam do tego prawo #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ludzie się dziwią ponieważ Twoje szanse na dziewczynę w tym wieku (biorąc pod uwagę Twój brak doświadczeń towarzyskich) są bliskie zeru. Ale pomarzyć nikt nie broni. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Skoro nigdy nie mialem dziewczyny to chyba logiczne ze chce zaczac od mlodszych

@mirko_anonim: To 20 latka jest dla Ciebie conajmniej o 4 lata zbyt doświadczona, proponuję zacząć od 15-16 latek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Żeby wyrywać 20stki jako typ 35+ to musisz być czymś w stylu chada z zajebistym social proofem i dostępem do zasobów. Bo co taka młoda d--a z ciebie ma? Pierwsze miłości to może mieć z rówieśnikiem a nie ze starym dziadem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak masz na właśność mieszkanie i samochód bez kredytu, to masz spore szanse ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja bym wstąpił do świadków jechowy i tam bym poszukał dupeczek, ewentualnie jakiś zbór kościelny, gdzie szare myszki chcą się wyskakać na kutangach prawiczków ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak jak zawsze powtarzam. Zdarzają się takie pary z taką róznicą wieku, widzę je często w internecie czy to na rolkach czy innym czymś tam. Ja mam 36 lat i gdy byłem młodszy odpuściłem ten temat. Feelsy były przed trzydziestką, a teraz mam wywalone. Dziwię się, że jeszcze ci się chce coś robić w tym temacie. Tym bardziej jak nikogo nie miałeś. Daruj sobie i żyj spokojnym życiem. Kobiety
  • Odpowiedz