Wpis z mikrobloga

✨️ Czy różnica wieku w związku to problem?
Dlaczego ludzie sie dziwia ze chce miec pierwsza dziewczyne 20-latke mimo ze mam 35 lat? Skoro nigdy nie mialem dziewczyny to chyba logiczne ze chce zaczac od mlodszych a nie od razu zniszczonych lub z parciem na slub i dziecko? Tez chce sie wyszalec i mam do tego prawo #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onepnch: Trzeba młodo wyglądać, a w rezultacie mieć niski body fat. To dla większości wykopków i w ogóle społeczeństwa nieosiągalne. Jak OP tak ma, to będzie słyszał głosy zazdrości. Nie ma się co dziwić, więc @mirko_anonim: nie słuchaj wszechobecnego p-----------o. Trzeba sobie wypracować pewność siebie i socjal ramę. Większość podejść, zwłaszcza do tych ładnych panienek, skończy się niepowodzeniem, więc pamiętaj, jak masz odmowę, to się i tak uśmiechaj.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 no i? Jestem w tej samej sytuacji co Ty i pewnie miliony innych. Ale ja mam swoje preferencje
@gargantel tak jak wyzej, dzis 30+ i pierwsza dziewczyna to nic nadzwyczajnego
@matti-nn co to sa niby doswiadczenia towarzyskie? To sie wbija jakies levele jak w wowie? Jakie doswiadczenia towarzyskie maja osoby w wieloletnich zwiazkach od liceum? Zadne xD To zaden warunek konieczny
@Hrjk wiadomo ze
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim gosciu, to nie ma zadnej reguły. A co do "jedrnosci" to mam dla Ciebie zła wiadomość. Ludzie to worki z mięsa, a ich "jedrnosc" nie ma związku z wiekiem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zrównoważony-badacz-74: Chcieć to sobie możesz, tylko co Ty masz do zaoferowania takiej dwudziestolatce. W praktyce musisz jej czymś zrekompensować fakt, że będzie się umawiać ze starym dziadem. Wygląd chada, pieniądze, ciekawe życie pełne emocji?

Próbować możesz, jest niezerowa szansa, że trafisz na jakąś zaburzoną jednostkę z daddy issues, jednak do tematu podszedłbym realnie. Jak jesteś kiepskim typem, to bierz kiepską kobietę w swoim wieku, albo pogódź się z samotnością.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
  • Odpowiedz
znalazł atrakcyjną dziewczynę

@mirko_anonim: z ludźmi nawiązuje się relacje a nie ich znajduje, bo jak spojrzysz za okno, to sporo ludzi tam jest.
ale żeby nawiązać jakąkolwiek relację, to trzeba być chętnym, aktywnym i otwartym.
Ja tu widzę osobę już na starcie uprzedzoną, z jakimiś śmiesznymi założeniami, ograniczeniami.
Free your mind I sprawy się same zadzieją.
  • Odpowiedz
co to sa niby doswiadczenia towarzyskie? To sie wbija jakies levele jak w wowie? Jakie doswiadczenia towarzyskie maja osoby w wieloletnich zwiazkach od liceum? Zadne xD To zaden warunek konieczny

@mirko_anonim: tak, umiejętność społeczne to skille jak każde inne. Chodzi o kontakty z kobietami. Nienapisales jakie jest Twoje doświadczenie. Po tym, że nigdy nie miałeś dziewczyny wyciągnąć można wniosek, że raczej mizerne.
  • Odpowiedz