Aktywne Wpisy

arturo1983 +7
Siema. Przychodze do Was z pytaniem. Od 1,5 roku mieszkam na Filipinach i z moja dziewczyną zakładamy mały biznes polegający na handlu bambusem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szukamy nazwy pod którą zarejestrujemy punkt sprzedaży, może macie jakieś pomysły ( ͡° ͜ʖ ͡°) nazwa musi być po angielsku. Na razie wymyśliłem "Bamboo Bambus" ale nie wiem czy to dobra nazwa hahaha. Jeżeli wykorzystam nazwę to

rosen +109
ehhh (ಠ‸ಠ)
edukacja finansowa w naszym kraju nie istnieje
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
#gielda #inwestycje #oszukujo #scam #stanowski
edukacja finansowa w naszym kraju nie istnieje
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
#gielda #inwestycje #oszukujo #scam #stanowski

Dlaczego ludzie sie dziwia ze chce miec pierwsza dziewczyne 20-latke mimo ze mam 35 lat? Skoro nigdy nie mialem dziewczyny to chyba logiczne ze chce zaczac od mlodszych a nie od razu zniszczonych lub z parciem na slub i dziecko? Tez chce sie wyszalec i mam do tego prawo #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ale
@gargantel tak jak wyzej, dzis 30+ i pierwsza dziewczyna to nic nadzwyczajnego
@matti-nn co to sa niby doswiadczenia towarzyskie? To sie wbija jakies levele jak w wowie? Jakie doswiadczenia towarzyskie maja osoby w wieloletnich zwiazkach od liceum? Zadne xD To zaden warunek konieczny
@Hrjk wiadomo ze
@mirko_anonim: czyli nie masz ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: zawsze śmieszy 😂
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@DrPrzegrozofiusz: uniwersalna i najlepsza rada w każdej sytuacji.
Można się z życiem szarpać, tylko po co, gdy jest lepsza alternatywa - właśnie żyć w harmonii i bez dramatyzowania
@mirko_anonim: dżizas, ja miałem pierwszą "dziewczynę" w 5/6 klasie podstawówki, a w 7/8 to już tak na poważniej...
@klamkaodokna: to by nas nie pytał o zdanie tylko HR casting mu robił
@mirko_anonim: dlatego masz auto droższe od
Próbować możesz, jest niezerowa szansa, że trafisz na jakąś zaburzoną jednostkę z daddy issues, jednak do tematu podszedłbym realnie. Jak jesteś kiepskim typem, to bierz kiepską kobietę w swoim wieku, albo pogódź się z samotnością.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
@mirko_anonim: z ludźmi nawiązuje się relacje a nie ich znajduje, bo jak spojrzysz za okno, to sporo ludzi tam jest.
ale żeby nawiązać jakąkolwiek relację, to trzeba być chętnym, aktywnym i otwartym.
Ja tu widzę osobę już na starcie uprzedzoną, z jakimiś śmiesznymi założeniami, ograniczeniami.
Free your mind I sprawy się same zadzieją.
@mirko_anonim: tak, umiejętność społeczne to skille jak każde inne. Chodzi o kontakty z kobietami. Nienapisales jakie jest Twoje doświadczenie. Po tym, że nigdy nie miałeś dziewczyny wyciągnąć można wniosek, że raczej mizerne.