Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

Psy w restauracjach to jakieś pieprzone nieporozumienie. Zabrałem wczoraj rodzinę do jednej z naszych ulubionych knajp, ale musieliśmy wyjść już po zajęciu stolika, bo jakaś landryna musiała zabrać swojego pudelka na obiadek. Siedział pierdzielony na krześle przy stole i szczekał co chwilę. Moja trzylatka strasznie się bała i nie mogła uspokoić, więc musieliśmy opuścić knajpę i iść gdzie indziej. Żenada jednym słowem. Niektórzy psiarze są nienormalni, taki odpowiednik rowerzystów na kolarkach jeżdżących po po ekspresówce. W-------m się.
@moll: Twoje też nie, bo emocjonalnie normalna to ty nie jesteś xd
@dannykay: xD
@dannykay: wystarczy, że nie myje łap po sraniu i szczaniu
Poza tym miski na poziomie podłogi, ale uczestniczy w posiłkach domowników jak powyżej
@moll: To może przestań obwiniać psy, a zacznij właścicieli? Moja sobie po prostu siada i patrzy, nigdy nie zabierze z talerza czy nie wyrwie z ręki. A jak komuś sam wzrok psa przeszkadza... polecam kontakt z terapeutą ¯\(ツ)/¯
@Tango_Ytonga_Down: Zarówno restauracja, jak i sklep, mogą pozwalać na psy / zwierzęta. Nie ma prawnego zakazu.