Wpis z mikrobloga

• 9
@Przegrywultimate: pracuje w dużym kołchozie, jest po równo kobiet jak i mężczyzn robiących te same zadania.Te kobiety po powrocie do domu ogarniają zakupy, kolację, pranie i odkurzanie.Ci sami mężczyzna muszą mieć spokój żeby móc pograć albo zająć się swoim "ważnym hobby"
  • Odpowiedz
@makapak skąd ty wiesz co kto po pracy robi?

@Przegrywultimate: pracuje w dużym kołchozie, jest po równo kobiet jak i mężczyzn robiących te same zadania.Te kobiety po powrocie do domu ogarniają zakupy, kolację, pranie i odkurzanie.Ci sami mężczyzna muszą mieć spokój żeby móc pograć albo zająć się swoim "ważnym hobby"
  • Odpowiedz
Te kobiety po powrocie do domu ogarniają zakupy, kolację, pranie i odkurzanie

@makapak: Tak ci powiedziały? XDD Taka porada życiowa, nie wierz w to co ludzie ci mówią że robią, a kobietom zwłaszcza.
Poza tym ksiądz ma rację, nic się nie stanie jak kobita po 15 minutach od powrotu chłopa z pracy nie będzie kazać mu przenosić gór bo taką ma zachciankę.
  • Odpowiedz
  • 3
@Wight: dobrze w sumie napisałeś " To nie trzeba było takiego brać za męża albo gonić księcia do roboty"
Dlatego kobiety coraz częściej wolą być same niż brać byle co
  • Odpowiedz
@makapak: Jak ktoś w ogóle śmiał śmieć napisać że może odpuścić facetowi i dać mu 15 minut odpocząć po pracy xd

Przecież facet to powinien być wół pociągowy który z jednej pracy wraca do drugiej i ma przynosić wypłatę w zębach. Tak myśli sporo kobiet. Przehiperbolizowane? Nie bardziej niż twoje gadanie o facetach leniach co pierdza tylko w kanapę i p--o pija
  • Odpowiedz
@makapak: Co k---a XDDDD

Nawet jakbym był ruską onucą to piękne zesransko i nawalenie ad personam zamiast merytorycznie odnieść się do argumentu

Ale jestem ciekaw czym zasłużyłem sobie na miano ruskiej onucy? Bo napisałem że Wołyń miał miejsce? Czy może po prostu mam inne zdanie niż ty? Ja dostawałem na tym portalu bany za nazywanie ruskow zwierzętami jak ciebie w planach typie jeszcze nie było. Mały czlowiek z ciebie
  • Odpowiedz
@makapak jak zwykle, klecha, którego zadaniem jest nauczanie owieczek na podstawie książki napisanej 1500 lat temu przez pustynnych pastuchów, jest specjalistą od życia rodzinnego. Chłop, któremu gacie pierze gospodyni na parafii, będzie opowiadał jak to ma zachowywać się żona czy mąż.
  • Odpowiedz
Jak ktoś w ogóle śmiał śmieć napisać że może odpuścić facetowi i dać mu 15 minut odpocząć po pracy xd

@Szalom: a gdzie tam jest o 15 minutach? urojenia?
  • Odpowiedz