Aktywne Wpisy

Afrobiker +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lardor +158
Duch Krakowa nie zawodzi, tym razem zamalowane znaki od trasy Wolbromskiej. Co daje nam bilans iż jeśli znak jest zniszczony lub go nie ma to wedle przepisów strefa czystego s-----------a z tych wjazdów nie obowiązują a na dzień dzisiejszy co wiem z sztabu kryzysowego Strefy Czystego S-----------a nie ma znaków na ulicy Skotnickiej, Kozienickiej, Tynieckiej i od dziś dołącza Trasa Wolbromska. Jak Widać duch Krakowa nie odpuszcza. #krakow #sct
źródło: 1000080629
Pobierz

#p0lka #cycatyztwittera
źródło: 1000018292
Pobierz@paluszki_rybne Wrzuci chłop, ale później nie bezpośrednio po robocie ( ͡° ᴥ ͡°)
@makapak jesteś dobrym kumplem kołchozowym skoro wiesz jak działa każdy związek kobiety w zakładzie.
@makapak: Tak ci powiedziały? XDD Taka porada życiowa, nie wierz w to co ludzie ci mówią że robią, a kobietom zwłaszcza.
Poza tym ksiądz ma rację, nic się nie stanie jak kobita po 15 minutach od powrotu chłopa z pracy nie będzie kazać mu przenosić gór bo taką ma zachciankę.
Dlatego kobiety coraz częściej wolą być same niż brać byle co
@Nighthuntero:
@Nighthuntero: no pewnie, nie będe wierzył kobiecie ale będe wierzył typowi w sukience który nie ma rodziny XD
Przecież facet to powinien być wół pociągowy który z jednej pracy wraca do drugiej i ma przynosić wypłatę w zębach. Tak myśli sporo kobiet. Przehiperbolizowane? Nie bardziej niż twoje gadanie o facetach leniach co pierdza tylko w kanapę i p--o pija
Nawet jakbym był ruską onucą to piękne zesransko i nawalenie ad personam zamiast merytorycznie odnieść się do argumentu
Ale jestem ciekaw czym zasłużyłem sobie na miano ruskiej onucy? Bo napisałem że Wołyń miał miejsce? Czy może po prostu mam inne zdanie niż ty? Ja dostawałem na tym portalu bany za nazywanie ruskow zwierzętami jak ciebie w planach typie jeszcze nie było. Mały czlowiek z ciebie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szalom: a gdzie tam jest o 15 minutach? urojenia?