Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +97
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Ulic_Qel_Droma +335
#drogi #samochody #ruchdrogowy drodzy kierowcy, przypominam z rana, że kierunkowskazy włączamy przed wykonaniem manewru a nie w trakcie lub po.

szacunek jest ważny po obu stronach a jak ukraina nie szanuje nas to j---c ich, nikt sie technologia dzielc nie bedzie tak to nie dziala xd
i dlaczego to niby wina Polski? p--------z na Polske a na winy Ukrainy nie widzisz, wez ty sie jebnij w ten pusty leb
ten problem daloby sie zalatwic
Chociaż tak po prawdzie, to w tym wypadku raczej jest już istniejąca niechęć do Ukraińców i łapanie się dowolnego argumentu, którym można tę niechęć uzasadnić.
@lubiepepsi2137: ehhhh i widzisz? jaki masz beret zjechany? sam sobie już mówisz co by ludzie robili
nie masz problemu z banderowacami i zaklamywanie historii? ok twoja sprawa, ale mi nie mow bym byl taki jak ty
Kwestia Bandery to jest kwestia do podnoszenia ale nie ma prawa stać na drodze naszym wymiernym interesom. Nas interesuje zysk rozumiany obecnie również przede wszystkim jako zabijanie rosjan i zapieprzanie
@SoplicaTadeusz: Pomijając, że dalej by gadali, że to na pokaz i nieszczere.
Pomyślcie ludzie jak wy udzielacie komuś pomocy to od razu macie z tyłu głowy że macie otrzymać jakas wdzięczność z góry założoną? Bo ja pomagam bezinteresownie, żeby budować relacje z innymi ludźmi.
Chcecie się zadawać z kimś, kto po udzieleniu wam pomocy ciągle to wypomina i domaga się w kółko czegoś w zamian? Takich ludzi się olewa