Aktywne Wpisy

SmokStarodawny +10
k---a no przysięgam już jestem tak wkuwiony na tego komara że zaraz biore dezydoranty, podpalał je i nabierdalał nimi po całym pokoju tylko żeby sie go pozbyc, ciezki rywal bo k---a nie wydaje dzwiekow, czasem mi przeleci przed oczami chyba tylko po to aby pokazac ze dalej tu jest i bedzie mnie kasill, dodatkowo okno na noc zawsze szczelnie zamkniette to on juz tutaj zaaklimatyzowany musi byc, stały bywalec, ciekawe gdzie za

ale-sasa +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@galicjanin: tak, teraz pracujesz sobie spokojnie jako spawacz, a janusz przywozi 40 filipińczyków którzy zrobią to samo za 28 zł/h. Jedyną ich przewagą jest cena i praca po 12h.
TWOJA WINA
@galicjanin: jesteś kierowcą tira, rozwozisz bułki, wędliny, srasz do żwira, hajs się zgadza życie jest piękne. Tracisz pracę, bo ukraińcy są tańsi, jeżdżą na magnesie i wracają raz na kilka tygodni a ty chciałeś co tydzień.
TWOJA WINA
@lubiepepsi2137: Polska od początku tej wojny:
- Otworzyła granice
- Przyjmowała uchodźców
- Dostarczała b--ń i sprzęt dla ukraińskiego wojska, ba nawet było tak że to my tworzyliśmy precedens w postaci dostarczania innego typu uzbrojenia kiedy zachód srał w gacie bo to "przekroczenie czerwonej linii"
@galicjanin: @gr0m1t @lubiepepsi2137 no a jednocześnie niektórzy narzekają na hindusów czy innych imigrantów z 3 świata którzy zabierają pracę nie znając języka xD
3 mld $ rocznie.. czyli 250zł rocznie na każdego Polaka. Rodaków którzy się łapią na to trzeba nazywać Polakami-Robakami
@galicjanin: problem jest dużo bardziej skomplikowany ale to przerasta percepcję wykopka
Komentarz usunięty przez moderatora
@galicjanin: tak powiedział pan komik i nawet wtedy to obalili. To rozumiem cię ominęło?
@lubiepepsi2137: Problem leży w tym, że nikt nie chce, aby oni nam dziękowali, tylko żeby nie panoszyli się jak u siebie. Bo nie są u siebie, a w gościach należy zachowywać się jak w gościach.