Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przeciętniaka o typowej urodzie. No czyli jak na normalne standardy brzydkiego.

@afmaf: zaraz, to przeciętność nie jest normą? No chyba że "przeciętność" dotyczy wszystkich mężczyzn łącznie z tymi starymi, a "norma" dotyczy tylko tych w podobnym wieku
  • Odpowiedz
Kobiety oczekują żeby każdy facet był wysportowany. A nie każdy facet oczekuje żeby kobieta była modelką i miała wielkie c---i.

@mi01P2r: Kurcze, i znowu się okazało, że nie jestem kobietą. I zresztą nie tylko ja, bo większość facetów nie jest wysportowana, a jakoś są w związkach.
  • Odpowiedz
@afmaf: Niestety, ale muszę stwierdzić że to bait, bo analizując wszystkie fakty czyli 35 letnia baba znalazła sobie faceta i zrobiła z nim gówniaka, zaś jej koleżanka z liceum (czyli baba w tym samym wieku) zrobiła sobie gówniaka o rok później niż ona. Czyli musiała mieć minimalnie 36 lat. No i teraz pytanie jaki przystojny facet połasiłby się na 36 letnią babę mając do wyboru masę młodszych kandydatek.
  • Odpowiedz
To nie musi być bait, sa badania ze matki bardziej kochają ładne dzieci już na etapie niemowlęctwa

@schweizer: to jest natura, tak jak ładni ludzie są w dorosłym życiu lepiej traktowani przez innych.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WujaTHC

pozdrawiam heterosów ja z moim bojem zaraz będziemy grali w gierki a potem kebab i SIŁOWNIA

Czy boj jest z Siedlec i jeździ dżipem? F23? ;)
  • Odpowiedz
@Bezobiadu: dziecko z grubej baby może być przystojne z ew skłonnością do tycia.
Jak ktoś ma kartoflany ryj to nic z tym nie zrobi.
Btw to jest bait jak uj, przecież słowa jak z blakpila...
  • Odpowiedz