Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

Przeglądam kilka takich grupek, i mimo wszystko kobiety aż takie nie są
@Bezobiadu: bycie grubym to indywidualna decyzja każdego dorosłego
Kto wie, jakby schudła, może byłaby piękna?
Argument bezsensu.
@afmaf: zaraz, to przeciętność nie jest normą? No chyba że "przeciętność" dotyczy wszystkich mężczyzn łącznie z tymi starymi, a "norma" dotyczy tylko tych w podobnym wieku
Komentarz usunięty przez autora
@mi01P2r: Kurcze, i znowu się okazało, że nie jestem kobietą. I zresztą nie tylko ja, bo większość facetów nie jest wysportowana, a jakoś są w związkach.
@schweizer: to jest natura, tak jak ładni ludzie są w dorosłym życiu lepiej traktowani przez innych.
Czy boj jest z Siedlec i jeździ dżipem? F23? ;)
Jak ktoś ma kartoflany ryj to nic z tym nie zrobi.
Btw to jest bait jak uj, przecież słowa jak z blakpila...
@Nowystaryziel: Dlaczego obrażasz OPa i plusujących go wykopków? ( ͡° ͜ʖ ͡°)