Aktywne Wpisy

michalxd21 +83
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +14
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

@Bezobiadu: Kobiety oczekują żeby każdy facet był wysportowany. A nie każdy facet oczekuje żeby kobieta była modelką i miała wielkie c---i.
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, to jest chore.
@Chlebogryzarka Gorzej, wybrał na jego matkę kompletną idiotkę
Ja generalnie myślę że to piszą trolle, albo AI, bo nic tak nie triggeruje jakiejkolwiek społeczności jak coś takiego.
To tak samo jakbyś na forum psiarzy napisał że chcesz oddać 2 letniego psa bo zbyt dużo futra zrzuca i jak to zrobić najlepiej - odrazu masz 50 wkur... komentarzy które Ciebie wyzywają - a ruch idzie, społeczność żyje.