Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@afmaf: baba się brzydzi własnego 6 letniego syna bo nie ma kwadratowej szczęki, piękny harlekin dla przegrywów xD jeden wykopek napisał baita, drugi skomentował, a trzeci najgłupszy łyknął zarzutkę bez popity i wrzucił to na mirko xD
  • Odpowiedz
już widzę jak wy siedzicie z grubą babom

@Bezobiadu: Kobiety oczekują żeby każdy facet był wysportowany. A nie każdy facet oczekuje żeby kobieta była modelką i miała wielkie c---i.
  • Odpowiedz
@afmaf: ja mimo wszystko mam wrażenie że to piszą boty facebooka, albo trole które chcą zrobić baita.
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, to jest chore.
  • Odpowiedz
  • 13
@mi01P2r I przede wszystkim to nie faceci mówią, że liczy się charakter, a wygląd nie jest najważniejszy. Dodatkowo facet zazwyczaj jest odrzucany za cechy zewnętrzne na które nie ma wpływu.
  • Odpowiedz
@afmaf: fejk ale niezły i wszystkie elementy prawdziwości uwzględnia (obwinianie chłopa, przeciętniak to brzydal, madka hipergamiczna bestia ma moralniaka bo nie puściła się z czadem, klepanie się lasek po plecach, gloryfikacja rozpusty itd)
  • Odpowiedz
@Gabrych92:
Ja generalnie myślę że to piszą trolle, albo AI, bo nic tak nie triggeruje jakiejkolwiek społeczności jak coś takiego.
To tak samo jakbyś na forum psiarzy napisał że chcesz oddać 2 letniego psa bo zbyt dużo futra zrzuca i jak to zrobić najlepiej - odrazu masz 50 wkur... komentarzy które Ciebie wyzywają - a ruch idzie, społeczność żyje.
  • Odpowiedz