Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@schweizer: i są badania że faceci się częściej rozwodzą gdy żona zachoruje na raka, a baby gdy mąż traci robotę

i co k---a z tego

to taki bait i do tego mało postarania, nie ma takiego baita co wykopki nie łykną
  • Odpowiedz
Ja p------e. Nie sadzilem ze laski sa az tak plytkie. Nie wiem jak wy ale w moim swiecie jak dziewczyna jest naprawde wartosciowa to dla mnie jest materialem na zone nawet jak jest 4/10
  • Odpowiedz
@afmaf: Bait. Ale nie dlatego że takie nie istnieją tylko dlatego że nigdy by tego głośno nie powiedziały. U takich osobników to siedzi pod spodem i jest wyrażane agresją z pozornie niezwiązanych powodów a nie spowiedzią na fejsie
  • Odpowiedz
@afmaf: Są na świecie siły inteligentne znacznie potężniejsze od człowieka i jego słabości. Wbrew pozorom życie ludzie niewiele znaczy a jednostka nie ma wpływu prawie na nic. O przetrwaniu decyduje natura. NIewątpliwie jest to byt (lub też byty) niezwykle inteligentne, ponieważ to one stworzyły nas i ukształtowały nasze zachowania, a nie odwrotnie.
Wszystkie nasze osiągnięcia - komputery, samochody, samoloty, medycyna - to wszystko nie ma sensu w konfrontacji z siłami natury.
  • Odpowiedz
już widzę jak wy siedzicie z grubą babom i wcale nie żałujecie z kim macie związek z dziećmi. Sami śmiejecie z takiego Macrona

@Bezobiadu: Przeciez Makaron jest z tranwestyta, juz to bylo wyjasnione kiedys
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: Każdy wykopek powinien na starcie po założeniu konta przechodzić testy psychiatryczne i badania, czy nie łyka oczywistych zarzutek zbyt łatwo, inaczej mamy takie kwiatki.

@choochoomotherfucker: no tak baba z komentarza 1 osoba w polsce co brzydzi sie swojego dziecka po porodzie wcale takie przypadki nie sa znane xD
  • Odpowiedz