Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

ukrywają paczkomaty InPost
na liscie mam tylko to co widac (których nigdy swoją droga nie używam, ale jakims trafem są w domyślnych jako pierwsze), zero inposta
zeby wybrac paczkomat trzeba wejsc w mapę i wtedy magicznie sie jednak inposty pojawiaja
no co za szuje to są
#afera #allegro
źródło: allegro-to-kurwy
Pobierz@Ukasz03: No to nawet, inpost powinien byc na tej liscie jako chociazby ostatni. A nie ma go wcale. Poza tym tylko jego zawsze wybieram i powinien byc pierwszy jak zazwyczaj bylo.
No kitrają go celowo.
Jednak nie jest ukryty i niby sortowanie jest wg odległości (adres ten sam, ale każda z trzech opcji ma wpisaną inną odległość).
Niektórzy sprzedawcy nie mają inpostu w ofercie. Mam wrażenie, że coraz częściej się to zdarza.
1) Dostajesz powiadomienia o przesyłkach ale także o incoinach i innych reklamach których się nie da wyłączyć. Bo zasadą jest, że każda p--------a aplikacja ma angażować użytkownika o każdej porze dnia i nocy, żebyś czasem o niej nie zapomniał. Napisałem im recenzje z ich odpowiedzi wynika, że przepraszają ale wciąż będą robić to samo, celowo i z premedytacją,
2)
@Ukasz03: u mnie jest, teraz sprawdzilem na kilku produktach z koszyka i za kazdym razem jest pierwszy, bo mam go z 10 metrow od adresu a oneboxy 300+ xd