Aktywne Wpisy

LM317K +361
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +34
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

ukrywają paczkomaty InPost
na liscie mam tylko to co widac (których nigdy swoją droga nie używam, ale jakims trafem są w domyślnych jako pierwsze), zero inposta
zeby wybrac paczkomat trzeba wejsc w mapę i wtedy magicznie sie jednak inposty pojawiaja
no co za szuje to są
#afera #allegro
źródło: allegro-to-kurwy
Pobierz@Ukasz03: No to nawet, inpost powinien byc na tej liscie jako chociazby ostatni. A nie ma go wcale. Poza tym tylko jego zawsze wybieram i powinien byc pierwszy jak zazwyczaj bylo.
No kitrają go celowo.
Jednak nie jest ukryty i niby sortowanie jest wg odległości (adres ten sam, ale każda z trzech opcji ma wpisaną inną odległość).
Niektórzy sprzedawcy nie mają inpostu w ofercie. Mam wrażenie, że coraz częściej się to zdarza.
1) Dostajesz powiadomienia o przesyłkach ale także o incoinach i innych reklamach których się nie da wyłączyć. Bo zasadą jest, że każda p--------a aplikacja ma angażować użytkownika o każdej porze dnia i nocy, żebyś czasem o niej nie zapomniał. Napisałem im recenzje z ich odpowiedzi wynika, że przepraszają ale wciąż będą robić to samo, celowo i z premedytacją,
2)
@Ukasz03: u mnie jest, teraz sprawdzilem na kilku produktach z koszyka i za kazdym razem jest pierwszy, bo mam go z 10 metrow od adresu a oneboxy 300+ xd