Aktywne Wpisy

MonazoPL +171
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +414
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

W Polsce Starlinka można mieć już za 149 zł miesięczne, z 30 dniowym darmowym okresem próbnym. Przy abonamencie na 12 miesięcy antenę i router za 1499 zł dostaje się za darmo.
#spacex #technologia #internet #ciekawostki #elonmusk #tesla
źródło: GzZnM0PW4AA6eBf
PobierzAle w Europie to trzeba mieszkać naprawdę na pustyni aby nie mieć światłowodu albo 5G
@PiotrFr: nie trzeba. sa miejsca gdzie kilka domow dalej jest swiatlowod a dostawcy nie chca doprowadzic, bo im sie nie oplaca. a 5g moze byc przeciazony i nic nie zrobisz
@PiotrFr: 10 od granic Wroclawia masz wiochy gdzie moze i masz neta ale 30mbit w porywach do 50mbit
Ja mam dom w polu, najbliższe miasto (30 km) ma 40 tys mieszkańców. Więc że pod stolica nie ma to dziwne