Aktywne Wpisy

MonazoPL +151
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +115
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

BTW jesli serio jestes chetny wiedzy i otwarty na dyskusje to moge nieco naswietlic temat. I odnoscie zarzadzania i odnosnie "przywilejow gorniczych". Znasz jakies przywileje gornicze? OSTROZNIE bo mozesz sie zdziwic :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@redofrompolsza: ja bym mu nawet ze swoich dołożył do 19 pensji jakby spełnił tę obietnicę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kawa_z_cynamonem: Prosze bardzo. Bedzie krotko bo zawsze jak pisze ze szczegolami to wykopki sie obrazajo :D (a nie - przepraszam - jeden wykopek raz przeczytal i sie zdziwil :D)
Zarzadzanie to podstawa. Ten "tepy ryl" przychodzi do pracy zeby pracowac. Zarzadza tym wszystkim panstwo.
1-w moim miescie bylo kiedys 11 kopaln. W tym roku zamykaja ostatnia - ostatnia panstwowa. Prywatna od lat sobie dobrze radzi.
@Kawa_z_cynamonem: Dlatego napisalem "spoleczenstwo" a nie "Ciebie".
Nie ma zadnych stricte gorniczych przywilejow.
A i BTW "siedzial" a nie "siedzi" (9 lat temu zamkneli mi zaklad pracy - kopalnie). A nie... czekaj... 9 lat to juz pracuje w innej branzy wiec kopalnie zamknieto mi jakos 11 lat temu.
13 nie ma od okolo 30 lat. A wykopki dalej lykaja propagande. TRZYDZIESCI LAT... A dalej sie na to lapiecie :D
14 jest (wyplacana w lutym). Barborka jest (wyplacana w grudniu). Wiec mamy 2 premie w roku. Pomijajac fakt czy one sa zasadne czy nie. Jaki to jest PRZYWILEJ GORNICZY? Nie ma firm co maja
Też jestem z branży, tylko inna część Polski ( ͡º ͜ʖ͡º)
@b7kj: Jasne. Pelna zgoda. Ale rozmawiamy tu o przywilejach gorniczych. Czy wyplaty zyskow/premie (jeszcze raz - pomijamy zasadnosc) to PRZYWILEJ GORNICZY???? Nigdzie indziej tak nie ma?
BTW jak zyski skoro gornictwo przynosi tylko straty i trza do niego doplacac? :DDD
https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/jsw-przeznaczy-120-mln-zl-na-nagrody-prysly-ostatnie-zludzenia-ze-pracownicy-ze-zrozumieniem-podejda-do-trudnej-sytuacji-spolki,akcje,340734
Faktycznie, nagrody wypłacają nawet będąc na minusie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@b7kj: Tutaj zgoda. Caly czas podkreslam ze nie mowie o zasadnosci. BTW jakie wyniki osiaga grazynka w urzedzie miasta majac czterodniowy tydzien pracy ze ma trzynastke?
1,8 nie dotyczy tylko ratownikow. Ale kazdego w scianie/przodku. Inni maja 1,5 a jeszcze inni 1,3 (albo 1,2 -