Aktywne Wpisy

frezja_w_doniczce +410
źródło: FB_IMG_1758948460596
Pobierz
now_ +557
Dzisiaj zaczynam chemioterapię przed przeszczepem szpiku. Jest stres. Trzymajcie kciuki mireczki i kto może niech wspomoże modlitwą (⇀‸↼‶)
#mirkomodlitwa #nowotwory
#mirkomodlitwa #nowotwory
źródło: 1000019515
Pobierz

Jest. Ale to chyba nie jest nic niezwykłego, moja znajoma pracująca w branży alkoholowej również dostaje deputat w %
albo warszawa albo wieś gdzie psy dupami szczekają
to właśnie ta mentalność po której można poznać w*rszawiaka i że hurr kompleksy względem stolicy potężnej XD
@redofrompolsza: To akurat wiele ludzi nie rozumie. Zaden problem. Juz spiesze wyjasniac.
Kiedys (30+ lat temu) gornicy mieli 13 i 14 (i barborke). Jesli barborke uznamy za premie roczna to wychodzi ze mieli 14 pensji w roku. jakies 30 lat temu (nie dowalaj mi za daty bo nie chce mi sie szukac ale cos okolo tego)
No tak, właśnie wyjaśniłeś, na czym polega twój problem z Warszawą. Codziennie czytam coś takiego i pytam, skąd to wynika? Ty piszesz o paleniu Warszawy, dostałeś odpowiedź i się spłakałeś, płatek śniegu. Spalić Warszawę, bo odpowiedziałem na post o paleniu Warszawy, czy co? Ja odpowiadam, jakoś nie piszę o paleniu innych miejsc.
@redofrompolsza: Jakby taką miarę przyłożyć powiedzmy do rolników, uwolnić państwowy interwencjonizm, to zalałaby nas tania żywność z Chin czy Brazylii, niczym australiski węgiel. Ktoś powiedziałby, że to świetnie - wreszcie tanio, nie trzeba dopłacać do polskiego rolnictwa. Byłoby to może i korzystne, do czasu jakiegokolwiek problemu z dostawami z zewnątrz. Nie da się nagle wskrzesić w miesiąc nieistniejącego rodzimego rolnictwa, tak jak i
niby stolica a brak kultury i wyzwiska
@redofrompolsza: Jeśli mówisz o tym kryzysie sprzed paru sezonów, to to przecież była tylko chwilowa zwyżka cen. Nie zabrakło węgla ani dla przemysłu ani dla prywatnych odbiorców. Jakby powiedzmy Ruscy zrobili jakieś śmielsze ruchy względem Europy, albo USA zaczęli coś agresywniej w stronę Chin, zamrożonoby dostawy taniego węgla ze świata, to szybko by się okazało, że
Nie jestem ze stolycy.