Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +8
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +121
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

#pracbaza #wroclaw #heheszki
a co on robi? xdddd pomalował się farbą/brokatem, siedzi w jakimś kartonie i się nie rusza xdddd no nie ma co, potezny szacunek sie mu za to nalezy
Trud realizacji swoich artystycznych zapędów poprzez siedzenie w pudle z mordą wymalowaną na biało
przeciwstawiony został dziecięcej beztrosce i potrzebie interakcji z otoczeniem.
Z tej potyczki nie ma żadnego pożytku.
Nie ma wygranych i przegranych.
Są tylko przegrani.
@Wojt_ASR_: Kiedyś od małego przekazywano jak należy się zachować i czego nie należy robić. Co robi - to robi. Chciałbyś, by w środku twojej równie pożytecznej dla społeczeństwa pracy podchodziło dziecko i cię tykało tylko dlatego, że ma na to ochotę i
Ja jestem team antynatalizm i też mnie wkurzają rodzice, którzy nie potrafią zapanować nad swoimi bombelkami, ale raczej trudno przygotować dziecko na "jak będzie siedział pan a kartonie to go nie dotykaj". Tutaj po prostu zwyciężyła dziecięca ciekawość. To nie jest kwestia
@adisoniusz: postoi tak ze dwa lata i emerytura państwowa 2700 do ręki się należy.
A ludzi na magazynach u kabanosiarza brak i trzeba rzucac kontenery Hindusów.
Matematykę pozostawiam Państwu.
@Viking-: pewnie o---------l cos wczesniej, mozliwe ze typa szturchal wczesniej i ten sie w koncu w-----l
watpie zeby tak reagowal na kazde pojedyncze dotkniecie
... i wszystko, w temacie!
źródło: 5725340566d7ddf416fe3657160f2772
Pobierz