Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +972

#pracbaza #wroclaw #heheszki
A tutaj typowi nic się nie chce, nawet twarzy nie wymalował do końca xD
@row_marsjanski: gosciu na kartonie ma pisuar jakbym byl po paru goebszych to bym go dopiero w-----ł. O tym czy wynajął te 3m2 przestrzeni publicznej nawet nie chce dyskutowac bon większość tych g---o artystów zajmuje je nielegalnie.
Ciekawe jaka byłaby afera jakby to ten klaun podbiegł do tego dzieciaka i go dotknął
@Wojt_ASR_: Dziecko ewidentnie nie umiało się zachować, bo rodzice nie przekazali mu elementarnej wiedzy dotyczącej szacunku do drugiej osoby. Jak rozumiem w twoim mniemaniu (odnoszę się nadal do pierwszego posta) jak ktoś nie jest lekarzem lub prawnikiem czy informatykiem albo innym dyrektorem, to mu można nakopać, wsadzić palec w ucho albo zwyczajnie poszarpać, czy podotykać, "bo