Wpis z mikrobloga

@sztywny_misza: Widziałem różne filmiki z Polski czy to z Ameryki z takimi "artystami" i sytuacjami gdzie podchodził dzieciaki i to dla nich były świetnie okazje do zrobienia czegoś fajnego i pokazania jakieś ciekawego żartu.

A tutaj typowi nic się nie chce, nawet twarzy nie wymalował do końca xD
  • Odpowiedz
dziecięcą beztroske niech dzieci realizują u siebie w domu

@row_marsjanski: gosciu na kartonie ma pisuar jakbym byl po paru goebszych to bym go dopiero w-----ł. O tym czy wynajął te 3m2 przestrzeni publicznej nawet nie chce dyskutowac bon większość tych g---o artystów zajmuje je nielegalnie.
  • Odpowiedz
@sztywny_misza: Jestem pewien, że ten film z dokładnie tym ulicznym żebrakiem udającym artystę, który drze się na dziecko, widziałem ze trzy lata temu. Albo to jest ten sam, stary jak świat film, albo to nie jest pierwsza akcja tego gościa.
  • Odpowiedz
To nie jest kwestia szacunku do drugiej osoby, bo przecież dziecko nie było niegrzeczne

@Wojt_ASR_: Dziecko ewidentnie nie umiało się zachować, bo rodzice nie przekazali mu elementarnej wiedzy dotyczącej szacunku do drugiej osoby. Jak rozumiem w twoim mniemaniu (odnoszę się nadal do pierwszego posta) jak ktoś nie jest lekarzem lub prawnikiem czy informatykiem albo innym dyrektorem, to mu można nakopać, wsadzić palec w ucho albo zwyczajnie poszarpać, czy podotykać, "bo
  • Odpowiedz