Aktywne Wpisy

Tyrande +338
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Hej potrzebuję pomocy. Próbuje już wszystkiego, deficyty ćwiczenia mniej tłuszczy 0 cukrów. Nie mogę schudnąć, brałem 3 miesiące pregabaline i mimo normalnej diety przytyłem przynajmniej z 10 kilogramów. Czy warto zasięgnąć po #ozempic lub #mounjaro ? Doradźcie co zrobić bo już nie mam siły. #odchudzanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
📒 Notatka moderatora: Hasło klucz: ujemny bilans kaloryczny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
1) jeśli stać cię na 1500 zł / msc to mounjaro. Ze względu na skutki uboczne unikałbym ozempicu.
2) pregabaline może powodować zatrzymanie wody w organizmie, byc może część tego co nabrałeś to woda.
3) nie da się nie schudnąć w deficycie - wydawało Ci się, że w nim jesteś :) skorzystaj najpierw z porady dietetyka, który cię poprowadzi, dopiero potem sięgaj po leki.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jeśli nie chudniesz to prawdopodobnie nie doszacowujesz zjedzonych kalorii albo za mało ćwiczysz
To są porady z jakiegoś magazynu dla amerykańskich anorektyczek z lat 2000 ? Na diecie można jeść wszystko łącznie ze słodyczami ale bardzo małe ilości
Z resztą na diecie gdzie się "katujesz" długo
Warto jak chcesz zamienic się we flaka z obwisła twarzą , szybka utrata wagi bez odżywiania się dobrymi produktami to idealny przepis na zwisy na ciele
Nie bez powodu są już takie terminy jak ozempic face i ozempic body
źródło: temp_file7489241040166799915
Pobierz@Doktor_Proton: jakie to skutki?
Obydwa też zmniejszają i normiką poziom cukru, leczā inulinopoorność, i mają korzystny