Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +80
Nagle jesteś po 30tce i znajomi już nie gadają jakie fajne są chmury na niebie, tylko mierzą se kutasy i gadają o pracy i pieniądzach, połowa z nich ma dzieci, a druga jest już rozwiedziona. C-----o.

arinkao +65
Pizzerinki nocne na cieście drożdżowym ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250827_194245
Pobierz

@Donlipao: miałem taką faze w swoim życiu niedawno, bardzo mi zależało na tym. Niestety moje niedostosowanie społeczne wygrało, straciłem przez to robotę i padłem na pysk. Narazie nie mam siły próbować po raz kolejny.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_6294
Pobierz@Donlipao: Poczekam 30 lat i tez zaczne trenowac!
Kolejny k@rwa powstaniec chwalący becka i wszystkie zrywy niepodległościowe jako dówód "wielkiej odwagi" a nie głupoty braku kalkulacji "elit" / paru watażków w mundurze bez pojęcia o konsekwencjach swoich świetnych pomysłów
Szkoda na Ciebie strzępić ryja
Sport to raczej wynik determinacji, a nie jej nauka, a i to czasem nie wystarczy.
No i też nie każdy aspekt życia, z którym ludzie się zmagają, to siłownia, że dzisiaj mówisz każdemu napotkanemu 'dzień dobry', za tydzień zagadujesz do ludzi w kolejce,
Ale czemu taki chłop jak Ty, ojciec w końcu, udziela się na tagu #famemma? Przecież to rozrywka najgorszych lotów, wręcz odmóżdżająca
Przecież jakieś pół tagu tutaj zapieprzało/zapieprza na siłownie i co? no i g---o