Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +62
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +18
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

Komentarz usunięty przez autora
A kto powiedział, że ma/musi być dobrze (?) Większe kraje i imperia powstawały oraz upadały, a ostatnie czego potrzebuję, to bronić upadającego dysfunkcjonalnego systemu, który ma mnie głeboko gdzieś
@Donlipao: To fajnie, a czy Twój stary jest odrzutkiem społecznym co go wszyscy nienawidzą za to że istnieje? Bo na siłownię to każdy może iść, też chodziłem, ale to nie ma żadnego znaczenia jak nikt Cię nie chcę znać
Komentarz usunięty przez moderatora